2777
2789
عنوان

چقدر دلم گرفته ..

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 51 پست
میدونی چرا ؟ چون همه زنها تنهان .. چقدر سخته زن بودن .. فکر میکنم هر زنی یک جایی که از زندگی قلبش ش ...

دقیقااااااا وخصوصا که متاهل باشی و تنهاتر بشی این دردناکتره

لایک نکنید                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثه من که  الات کلی کتک زیر دستش خوردم بازم مجبورم شب سرمو بزارم کنارش 😔😭ازهمه متنفرم ازهمههه ...

میدونم چقدر دردناکه ...

ای کاش ای کاااااش ما زن نبودیم 😞

💏🎀 ۱۱ تیــــر ماه ۹۹ بعد از سختیا تو #کرونا عروس شـــدم 🎀💏

ای وای نصفه شبی یاد دلتنگیام افتادم 😭😭😭

تا خواستم جوونی کنم به دوراز خانوادم تو خوابگاه مشغول درس خوندن شدم بعدشم ازدواج در شهر غریب قسمتم شد تا کی دلتنگی تا کی دوری از خانواده ،آیا من حق ندارم مثل بقیه بدون دوری و دلتنگی روزمو شب کنم خسته شدم از این زندگی 

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
دقیقااااااا وخصوصا که متاهل باشی و تنهاتر بشی این دردناکتره

همینه ساختن ... به ظاهر شاد اما از درون خسته و افسرده و تنهاترین .. واقعا چاره اش چیه این تنهایی؟؟

اکنون دل من شکسته وخسته است  زیرایکی ازدریچه هابسته است  نه مهرفسون نه ماه جادوکرد...... ...

امان از قلب هایی کا شکسته اند ... وای به حال اونایی که دل شکستن وااای .. 

میدونم چقدر دردناکه ... ای کاش ای کاااااش ما زن نبودیم 😞

ای کاش خدا نفسموبگیره بخداخستم بخدا قلبم تیکه تیکه شده😔

لطفا دعا کنید برام خیلی سختی کشیدم❤ کاش کینه ای بشه قلبم🖤
ای وای نصفه شبی یاد دلتنگیام افتادم 😭😭😭 تا خواستم جوونی کنم به دوراز خانوادم تو خوابگاه مشغول در ...

همه ما همینیم ... منم تو غربتم با تنهاییام و دلتنگیام .. همه ما تنهاییم رفیق ..

🥺😭انگارهمه بدترازهمیم.....

حداقل الان فهمیدم چقدر دل پر بغض مثل خودم هست که خودشونو قووووی گرفتن ولی اماده ترکیدن هستن 😭