2777
2789
عنوان

خانما کمکم میکنید؟

85 بازدید | 10 پست

سلام دوستان خوبید؟

من از کودکی مشکل دلسوزی بیش از حد داشتم

وقتی آدم فقیر یا نیازمند تو شهر یا تو فیلم میبینم باید بشینم یه دل سیر گریه کنم😭

الان کلیپ یه آقای پیری دیدم کارتن جمع می‌کرد

یه بی شرف دیگه هی کارتن هاشو ازش میگرفت اینم میدوید دنبال کارتنا:(((

بمیرم براش الهی:(

فقط میبینم و غصه میخورم و از ته دل غمگین میشم

خودمم شرایطشو ندارم ک کمکشون کنم:((

چیکار کنم؟

شما هم اینجوری میشید؟یا فقط من دلم آنقدر نازکه ☹😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار میکنید برا حلش؟ من دیگه خسته شدم بعضیا میبینم خیلی بی تفاوتن بهشون غبطه میخورم 

هیچی میذارم زمان بگذره.

مستقیم هم نمیتونم دخالت کنم. 

به خودم میگم وظیفه ی تو نیست پس عذاب وجدان نداشته باش.

منم اینشکلیم

این چیز بدی نیست که بخواد از بین بره

این انسانیته که دلت برای همنوعت بِتپه

حالا اگه خیلی غصه میخورین سعی کنین کمتر نگاه کنین و در معرض این ویدیو ها قرار بگیرین 

اگر توانشو داشتین برای بهزیستیا و یا افراد و موسسه هایی که بهشون اعتماد دارین که به افراد بی بضاعت کمک میکنن مقداری پول کنار بذارین و هر سال یا چندماه یکبار کمک کنین

منم الان توانشو ندارم دارم برای کنکور میخونم و عملا آه در بساط ندارم خودم ولی پدر مادرم هرچندوقت یبار مبلغی اهدا میکنن و صدقه هاییم که میذاریم کنار اهدا میکنیم به موسسه ی محک

ایشالله به قدری توانا بشیم که بتونیم به این اشخاص و حتی حیواناتی که اطرافمون هستن کمک بالایی بکنیم🌹

برنامه دارم به هدفم برسم