2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا شوخی نکن!! یعنی ندیدی اینجا ۱۴ ۱۵ هم ازدواج کردن؟ تازه همین الان تو تاپیکت این سن رو عادی میدو ...

چرا دیدم ولی فک نمیکردم اینقدر عادی باشه! 

میدونی من بیشتر تعجبم از اینکه تو این سنو سال شرایط و زمینه ازدواجو دارن درصورتی که خیلیا با سن بالاتر در آرزوی ازدواجن ولی متاسفانه نه آدم مناسبی پیدا میشه و نه وسعشون میرسه

چرا دیدم ولی فک نمیکردم اینقدر عادی باشه!  میدونی من بیشتر تعجبم از اینکه تو این سنو سال شرایط ...

خب عزیزم تو این سن و سال سطح توقعات و ارزوهاشون و ایده ال هاشون کوچک تره

ادم هرچی بزرگتر و پخته تر میشه تو ملاک هاش بیشتر دقت میکنه و در نتیجه با وسواس بیشتر انتخاب میکنه

چی بگم که سکوت بهتره...
چرا دیدم ولی فک نمیکردم اینقدر عادی باشه!  میدونی من بیشتر تعجبم از اینکه تو این سنو سال شرایط ...

شاید ما هم باید همون سن ازدواج میکردیم میدونی من هنوز سنی ندارم۲۱سالمه ولی دیگه شرایط ازدواج جور نمیشه در حالی که ۱۵ و۱۶سالگی خواستگارهای خوبی داشتم ولی بخاطر سنم رد کردن

برا حاجت دل منم دعا میکنین؟؟؟😢😔
شاید ما هم باید همون سن ازدواج میکردیم میدونی من هنوز سنی ندارم۲۱سالمه ولی دیگه شرایط ازدواج جور نمی ...

این حرفو نزن،هنوز خیلی فرصت داری،اصلا همچین فکری نکن که تازه اول راهی