2777
2789
عنوان

بعد از اینهمه مدت..

255 بازدید | 10 پست

خودش اومد سمتم..نزدیک دوهفته بود که باهم خیلی خوب بودیم و منو به همه دوستاش معرفی کرد و داخل شرکت همه میدونن که باهمیم‌ ولی زیاد نگذشت که راهی ماموریت شد..عسلویه!واسه یک ماه شایدم دوماه 

روزای اول نمیتونسم خودمو کنترل کنم و جز گریه هیچ کاری نمیدونستم بکنم مخصوصا شرکت که هر موقع جای خالیشو میبینم بغضم میترکه‌..

روز آخر بهم گفت هرچی لازم داشتی داخل کشوم هست و از روزی که رفته کارم شده ادکلنش و زدن به روی گردنمو که شاید دوریش قابل تحمل تر بشه..

به قدری سرش شلوغه که اصلا باهم حرف نمیزنیم از شیش صبح که بیدارش میکنم تا دوازده شب که اون تایمم‌جفتمون‌له‌لهیم‌از خستگی‌..

خیلی حس بدی دارم از اینکه میدونم اولویتش کارش هست و شرکت‌..

خیلی احساس تنهایی میکنم از سمتش بااینکه کلی عذرخواهی می‌کنه ولی نمیتونم دیگه..

کاش اون روزی بیاد که پیشمه و از خوشحالی تاپیک میزنم اینجا..

مرد مهربون من❤️

عزیزم تاپیک هاتو خوندم

چ سالته؟

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.