2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم.به نظرتون خارج رحمیه

114 بازدید | 14 پست

فردای روز موعدم که پریود نشدم بی بی کمرنگ شد رفتم همون روز آزمایش دادم. بتا شد ۲۰۴.

الان ۴امین روزی که عقب افتاده ولی بی بی صبح هنوز کمرنگ بود

چیزی که نگرانم کرده دل دردامه. مداوم نیست یه درد خفیف زیر شکممه.وسطه چپ و راست نیست. ولی صبح از تیر کشیدن شدید بیدار شدم. مثل وقتایی که روز اول پریودم بود. در طول امروز دو بار دیگه هم این تیر کشیدن شدید اتفاق افتاده.

خیلی میترسم خارج رحمی باشه

تا شنبه باید صبر کنم که برم آزمایش بتا رو دوباره بدم .

کسی تجربه دل درد اینجوری یا کمرنگ بودن بی بی چک رو داشته؟

یا کسی بوده خارج رحمی با همین حالتی که من دارم باشه؟

من لک و خونریزی ندارم

فقط درده که نگرانم کرده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگران نباش من هم همین طور بودم، دلدرد شدید میگرفتم ولی در حد چند دقیقه، حس میکردم کلا هر چی داخل هست میخواد کنده شه بیاد پایین، تا میخواستم لباس بپوشم برم دکتر خوب میشد یه بار تو راه پله برگشتم، یه بار هم نصف شب از درد شدید بیدار شدم

نگران نباش من هم همین طور بودم، دلدرد شدید میگرفتم ولی در حد چند دقیقه، حس میکردم کلا هر چی داخل هست ...

آره یعنی در این حد هست که الان شدید تیر کشید تا اومدم دراز کشیدم خوب شد طوری که انگار اصلا درد نمیکرد

جاری من چندین بار رحمی سقط کرده ک طفلک با دردای شدیییییییید دل درد سقطشون میکردن واسش ... شما که خد ...

زیاد نیست میگم امروز شروع شده سه بار تیر کشید اینجوری. خیلی ترسیدم

آره یعنی در این حد هست که الان شدید تیر کشید تا اومدم دراز کشیدم خوب شد طوری که انگار اصلا درد نمیکر ...

درد لانه گزینیه فقط نمیدونم اون فسقلی چی کار میکنه مگه یه ذره است ولی این همه درد داره😍

درد لانه گزینیه فقط نمیدونم اون فسقلی چی کار میکنه مگه یه ذره است ولی این همه درد داره😍

لانه گزینی مگه نباید قبل تر از اینا بوده باشه؟ قبل از اینکه بی بی چک نشون بده...

خدا کنه. من استرس گرفتم با تاپیک های خارج رحمی

من رفته بودم آزمایشگاه شبانه روزی بیشتر پول دادم که جوابش رو زودتر بده همون جا با استرس چند ساعت تو ماشین نشستم تا ببینم چیه، حق داری آدم استرس میگیره، ولی نگران نباش، خارج رحمی درو شدیدتر و طولانی تر داره

عزیزم من تجربه خارج ازرحمی داشتم ازبک طرف شکمت اگردردشدیدداری که میاد ول میکنه مثلا لوله سمت چپ یا راست کنارتخمدانات ‌وکمی خونریزی صورتی رنگ داری.شک به بارداری خارج ازرحم کن ومنتظرازمایش نمون.برو سونو واژینال یه جای معتبر.

عزیزم من تجربه خارج ازرحمی داشتم ازبک طرف شکمت اگردردشدیدداری که میاد ول میکنه مثلا لوله سمت چپ یا ر ...

درد من دقیقا مثل درد پریودیه. سمت چپ یا راست هم نیست.

دکتر رفتم. سونو نکرد گبت دوباره بتا بدم مشخص میشه