2777
2789
عنوان

چله سوره یس،از پنجشنبه ۱مهر ماه

124 بازدید | 11 پست

سلام دوستان ما از روز پنجشنبه چله سوره یس داریم به نیت حاجت روایی اعضا شرکت کننده و ثوابش رو تقدیم میکنیم به امام جواد ایشون رو واسطه حاجت رواییمون قرار میدیم ،اگر کسی تمایل داره میتونه شرکت کنه ، الان ۳۴ نفر هستیم اندازه ۶ نفر دیگه اگه باشن عاالیه ،اینم لینک گروه واتس آپ

https://chat.whatsapp.com/HRfmbuqeJqGIYIycXxLC0B

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام تو واتساپ شماره معلومه 

بله عزیزم شماره معلومه ،اگه نمیخوای توی واتس آپ شمارت معلوم باشه میتونی اسمتو بگی من اسمتو اضافه میکنم به گروه ، ولی شما یادتون باشه که هر روز بخونید خودتون واینکه اگه یه روز نتونستید بخونید به من حتما اطلاع بدید که خودم جاتون بخونم

سلام اسمه منا اضافه كنين دنيا به نيت پيدا كردن يه شغل مناسب

انشالله عزیزم باشه چشم فقط چله تا ۱۰ آبان ادامه داره و فردا روز اول چله هستش ،اگر یه روز نتونستی بخونی حتما بهم اطلاع بده که خودم جاتون بخونم

انشالله عزیزم باشه چشم فقط چله تا ۱۰ آبان ادامه داره و فردا روز اول چله هستش ،اگر یه روز نتونستی بخو ...

من خودم برای شغل از سوره یس حاجت گرفتم و همینطور یه دستورم آیت الله بهجت دارن اول ماه قمری یه دستوری دارن برا ختم سوره واقعه من ازین دوتا جواب گرفتم برا شغلم