2777
2789

ولی انقدر وجود ندارن بیان بگن اقا ما پلنگ دوست داریم ما عملی دوست داریم حتی حاضر نیستن سلیقه واقعیشون رو بگن...خب برادر من چه اصراری داری بگی نچرال دوست دارم...میگی نچرال بعدش پسفردا با یه تُن ژل خالص دست توو دست تو خیابون دیده میشی😑😂😂

واقعا درک نمیکنم اینجور ادمارو که حتی جرعت بیان کردن سلیقه خودشونم ندارن!

آدمی نیستم که بگم مجازی و مهم نیست...پس مراقب حرف زدنتون باشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا جرئت گفتنشو دارن

مردا پررو تر از این حرفان

اون عملیه خوب بلد بوده این تایپ پسرارو تور کنه

دیدم ک میگم

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

همه شون میگن نه ما نچرال دوس داریم ی سر بر پیج اینستاشون بزنی همه داف و پلنگ فالو کردن عملی دوس دارن منتها عملی که عملاش طبیعی باشه همه قرمه سبزی دوس دارن اما پیتزا سفارش میدن😒

لطفاً مردای گوزباقالی سایت به من درخواست دوستی ندن مرسی اه 💨🐈‍⬛🎀😒🩵

آخه این مردا مگه خودشون چی هستن! از اولشم وجود حرف زدن نداشتن فقط عیب و ایراد برا دخترا میگیرن 

چندشای پرو

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

نامزد من از اول گف دوست دارم

همین سادگیت جذابه

حتی ناخن نزار مو رنگ نکن

اخر سر با یه هرزه بی خانواده ک موهاش زرد عقدی بود و لباش عین ک.ون مرغ

بهم خیانت کرد

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!