2777
2789
عنوان

زخم بخیه لطفابباییدمامانا

134 بازدید | 21 پست

سلام خانمادخترم افتاده وپیشونیش شکاف خوردپنج تابخیه خورده خیلی ناراحتم جای بدیه میترسم جاش بمونه یه پمادخارجی یاایرانی که تجربه داشتین براجای بخیه معرفی کنیدممنون میشم

رژودرم فک کنم خوبه

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم عزیزم برابخیه قبلیش زدم جاش موندبمیرم براش هرسال میفته جاییش زخم میشه

از دکترش میپرسیدی عزیزم نترس جاش نمیمونه خیلییی کم میمونه 

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 
از دکترش میپرسیدی عزیزم نترس جاش نمیمونه خیلییی کم میمونه 

دکترش هم گفت الفاولی میگم شایدمارک پمادخارجی ای چیزی پیداکنم که ریسکش خیلی کم بشه طفلک لبش پارسال پاره شدجاش مونده اینم ازپیشونیش

مثل بچه من به خاطر همین براش گوسفتد سرزدیم

تاثیرداشت عزیزم من نمیدونم چرااینقدبلاسردخترم میاداالته تاخودم تودلم براش کیف کنم بیشتر،شانسموببین!اتفاقامن همون عصری ک افتادصبحش کلی صلوات وایه الکرسی براش خوندم انگاربه دلم برات میشه خیلی نگرانشم

دکترش هم گفت الفاولی میگم شایدمارک پمادخارجی ای چیزی پیداکنم که ریسکش خیلی کم بشه طفلک لبش پارسال پا ...

اخی عزیزمم کاش ی چیزی قربونی میکردی شاید چشم خورده

تاثیرداشت عزیزم من نمیدونم چرااینقدبلاسردخترم میاداالته تاخودم تودلم براش کیف کنم بیشتر،شانسموببین!ا ...

فعلا که اخرین بار سرش بلا اومد ده روز پیش بود ما هم اون جمعه قربونی کردیم 

ایشالله که دیگه از بلا دور باشه 

ایت الکرسی و صدقه خیلی خوبه 

روزی که سر پسرم بلا اومد شبش رفته بود ارایشگاه همه به به چه چه که چه خوشگل شدی 

کم کاری از من بود که اسفند دود کردم براش نه صدقه دادم نه ایت الکرسی خوندم😔 

چشم نظر خیلی تاثیر داره رو بچه حتی میگن چشم زخم از پدر مادرم انتقال پیدا میکنه به بچه 

فعلا که اخرین بار سرش بلا اومد ده روز پیش بود ما هم اون جمعه قربونی کردیم  ایشالله که دیگه از ...

ایشالاکه بلادورباشه ازش عزیزم اگه دوست داشتی بگوچیش شد،راست میگی من صدقه ندادم اره من به خودم مشکوکم صبحش وزنش کردم بعدچندماه استپ یه کیلواضافه کرده بودمن خیلی خوشحال شدم وبع اجیم گفتم،بعداکه افتادگف چش خودت بودخیلی مسخرس من میشه نظربدبه جگرگوشم داشته باشم؟پس چراتاکیف میکنم براش چیزیش مبشه درصورتی ک اصلااچشمم شورنیس فقط برااین طفل معصوم.میگم شابدازدوست داشتن زیاده..