2777
2789
عنوان

ساک حاملگی خالی

481 بازدید | 12 پست

سلام

دوستان من تقریبا مطمینم بارداریم پوچ ولی یسری چیزا برام مبهم

من اوایل هفته شش (با احتساب اخرین پریودی) رفتم دکتر که گفت بیا سونو کتم و سونوی شکمی شدم و ساک خالی بود 

اخر هفته هفت رفتم ی مرکز تخصصی سونوگرافی سونوی واژینال شدم که اونجا گفت سن جنین 4 هفته و یک روزه و ساک 3.2 میلی

برام سوال شده چرا پس هفته قبلش قابل رویت بود تو سونو اخه قطر ساک خیلی کم ... این یعنی اصلا رشد نداشته درسته؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا فقط گرسنگی زیاد و تکرر ادرار و ... داشتم که الان کم شده نفس تنگی دارم و درد سینه

عزیزم اون بارداری ۲۰ هفتت چی شد؟؟؟سقط؟؟

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨
عزیزم من نه هفته بودم و‌پوچ بود و سقط کردم

دوبار رفتی سونو گفته ساک خالی؟

واسه مادر شدنم یه صلوات میفرستید؟تنها چیزی که وجودمو غرق لذت می‌کنه بچست میشه دعا کنید منم بتونم به زودی حس مادرشدنو تجربه کنم . خدایا شکرت بالاخره منم مادر شدم 😍😍