2777
2789
عنوان

تتوروخدا کمکم کنید بی پناه شدم

511 بازدید | 53 پست

بچها من از خونه زدم بیرون دیگع ام قصد ندارم هیچ وقت برگردم و هیچ ارتباطی داشته باشم

اومدم مرکز استانممون که دانشجوام 

از لحاظ مالی صفر شدم دیگه

نمیتونمم دانشگاه و کار باهم هندل کنم ترم پنجم

یکم پس انداز دارم بنظرتون انصراف بدم برم سراغ کار؟

چیکار کنم از لحاظ مالی نمیتونم ادامه بدم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برگرد خونتون دختر خوب

دیگه هیچ وقت برنمیگردم

خیلی ساله مزاحمشونم و قصد دارن منو بپرونن حتی با ازدواج زوری

تا الان خودمو نگه داشتم

امروز کتک خوردم دیگه اونجا جایی ندارم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

تا الان چجوری هندل میکردی عزیزم؟

تا الان به خفت و خواری منت تحمل میکردم خانوادم میدادن

امروز برای همیشه دیگه زدم بیرون

برگرد پول جمع کن بعد برو

ی مقداری پس انداز دارم

اما باید دنبال کار باشم

انصراف بدی میخوای کجا زندگی کنی؟

خوابگاه خودگردان

دیگه هیچ وقت برنمیگردمخیلی ساله مزاحمشونم و قصد دارن منو بپرونن حتی با ازدواج زوریتا الان خودمو نگه ...

شاخ بازی در نیار دختر گل

یه دختر ۲۰ ساله فک میکنی چ کاری بهش میدن

درامدش چقده ک بتونه از پس خودش بر بیاد

برگرد، دو سه سال تحمل کن تموم میشه

واقعا یکم بگرد آبمیوه بخور یه کافه برو و برگرد تو نرفتی س۵ی کردی ادبشون کنی که نمیشه 

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆