2777
2789
عنوان

😑😭😭خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه توام میکشی نکش ضرره

بله دقیقا ،  عادته نمیشه 

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️
همه اینکارارو کردم فایده نداره  الان دیگ میخوام برم ماسک برنم خفه شم از بدش بهتره

آخی عزیزم ا ن شاء الله ی فرجی بشه دیگ بو نیاد🙏

💚 فرازی ازوصیت نامه سردار سلیمانی برادران و خواهرانم! جهان اسلام پیوسته نیازمند رهبری است؛ رهبری متصل و منصوب شرعی و فقهی به معصوم. خوب می دانید منزّه ترین عالِم دین که جهان را تکان داد و اسلام را احیا کرد، یعنی خمینی بزرگ و پاک ما، ولایت فقیه را تنها نسخه نجات بخش این امت قرار داد؛ لذا چه شما که به عنوان شیعه به آن اعتقاد دینی دارید و چه شما که به عنوان سنّی اعتقاد عقلی دارید، بدانید [باید] به دور از هرگونه اختلاف، برای نجات اسلام خیمه ولایت را رها نکنید. خیمه، خیمه رسول الله است. اساس دشمنی جهان با جمهوری اسلامی، آتش زدن و ویران کردن این خیمه است. دور آن بچرخید. والله والله والله این خیمه اگر آسیب دید، بیت الله الحرام و مدینه حرم رسول الله و نجف، کربلا، کاظمین، سامرا و مشهد باقی نمی ماند؛ قرآن آسیب می بیند  ازاصول مراقبت کنید  اصول یعنی ولیّ فقیه، خصوصاً این حکیم، مظلوم، وارسته در دین، فقه، عرفان، معرفت؛ خامنه‌ای عزیز را عزیزِ جان خود بدانید. حرمت او را حرمتِ مقدسات بدانید.                                                         💚مااهل کوفه نیستیم علی تنها بماند  هزاران بار جانم فدای رهبری💚 خدایا از عمرمن برداروبه عمررهبرم بیفزا واورا تا ظهور حضرت مهدی عج برای ماحفظ کن🙏
اخه نیمدونم کیه 

دیگه بین همسایه هاتون تو ساختمون باید بدونین کی سیگار میکشه ، اگه نمیدونین یه برگه بنویسید بزنین رو تابلوی اعلانات بخونه میفهمه

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️
سعی کنی میشه بابای منم میکشه میگیم ترک کن اونم میگه نمیشه 

من یه ماه ترک کردم اصلا نکشیدم ولی دوباره روز از نو روزی از نو

[QUOTE=208835779]من یه ماه ترک کردم اصلا نکشیدم ولی دوباره روز از نو روزی از نو[/QUOTE چه بد همه زح ...

بله دقیقا ولی خب من در کل خیلی وابستشم 

من سیگار بابام میکشه ولی دیگ ن هر ۵ دقیقه یکبار در روز ۲ تا ۳ تا اونم بیرون خونه  واقعا سردر ش ...

سلام. احتمالا بو از چند جای مختلف میاد؟ بیشتر توی خونه ها آقایون میرن توی بالکن میکشن. حالا باید ببینین کدوم همسایه ها سیگاری هستند. بعدشم در ها رو ببندین به جای باز کردن. اگر از بالکن بیاد هم کولر بزنین و فقط در بالکن رو باز بگذارین تا بو رو بده بیرون. البته اگه کولر آبی باشه. کولر گازی فایده نداره.

سلام. احتمالا بو از چند جای مختلف میاد؟ بیشتر توی خونه ها آقایون میرن توی بالکن میکشن. حالا باید ببی ...

کولر ابی هست ولی فایده نداره 

بالکن اونور خونه اس اتاق من اونور فک‌کنم اصلا از ساختمون ما نیست