2777
2789
عنوان

آفت دهان مادرم توروخدا بیاین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 27 پست
بهجت چیه؟درمان میشه؟

نمیدونم فقط راجبش شنیدم

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهجت دیگه چیه؟     امضاتم بیست حق میباره ازش اصن ی وعضی؛)

نمیدونم فقط راجبش شنیدم

ممنون عزیزم😁⁦❤️⁩🌼

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

نترس اسی خاله منم زیاد دهنش آفت میزنه از استرسه ی شنیده ای هم هس ک میگن ریحونم خوبه بخوره برا تمدد ا ...

زیادمیزنه خاله ت چقدرطول میکشه خوب بشه.آخه این خیلی زیاده دهنش کلا پرشده 

دکتررفته فقط بهش دارو داده همین بمیرم براش  

عزیزم اگه میتونن سنجد بجون. برای آفت خوبه.‌

اگه درد دارن شربت دیفن هیدرامین بگیرید توی دهان بچرخونن و یه ذره تو دهان نگه دارن بعدش بیرون بریزن.‌

به طور مرتب با آب نمک دهان رو شستشو بدن. 

آفتین ژل هم خوبه. روی یه گوش پاک کن بریزین و بزنین روی آفت‌ها‌ چند ثانیه نگه دارین.‌

یه داروی دیگه هم هست که خارجیه به اسم ادکورتیل اینم خوبه اگه پیدا کردید. 

عزیزم اینقدر شدید نه ولی من پدرم چون خیلی گرمی میخوره آفت زیاد میزنه با آب نمک شستشو بده ولی احتمالا یه چیزی خورده که به اون حساسیت داره ببر اورژانس سریع یه آمپول ضد حساسیت بزنن نکنه گلوش ورم کنه تنفسش دچار مشکل بشه خدای نکرده

Ich berge mich in deiner Hand