2777
2789

یه مدت قمقمه مد شد بچه های کلاس یکی یکی میخریدن البته برا سری بعدازظهرها بود که هوا گرم بود! منم به مامانم گفتم برام بخره ولی وقتی خرید که هم هوا سرد شده بود هم شانسه من افتاده بودیم  سری صبح! ولی من میخواستم هرطور شده ببرمش مدرسه بچه ها ببیننش! هفت صبح تو سرما با یه قمقمه آب یخ رفتم مدرسه😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی مداد قرمز بود خیلی قرمز خوشرنگ بود اون اسمش یادم نیست شبیه صورتی بود رنگش مداد گلی تخته گچی تخت پا ...

مداد قرمز رو میزدیم به نوک زبونمون خیس بشه که خوشرنگ تر بشه

ی مداد قرمز بود خیلی قرمز خوشرنگ بود اون اسمش یادم نیست شبیه صورتی بود رنگش مداد گلی تخته گچی تخت پا ...

چقدر گچ میدزدیدیم😂 میاوردیم خونه معلم بازی میکردیم یا باهاش کف حیاط خونه میکشیدیم

چقدر گچ میدزدیدیم😂 میاوردیم خونه معلم بازی میکردیم یا باهاش کف حیاط خونه میکشیدیم

اره گفتی یادته اولین بار گچ رنگی آوردن چه ذوقی داشتیم زرد آبی قرمز سبز 😂😂😂اون دیکته که می‌گرفت میرفتیم وسط میز پایین فقط تقلبها🤣🤣🤣

یادش بخیر چه دورانی بود حاضرم هرچی دارم بدم برگردم به اون دوران

اره منم دلم پر می‌کشه برا دوستام برا معلما خیاط مدرسه خوشی های ته دلی اون وقتا من عاشق دوران راهنمایی بودم تا سوم دبیرستان عالی بود 

صف بستن و برنامه صبحگاه😰

پسرا میگن ما سربازی میریم پادگان داریم نمیدونن ماهم صبحگاه داشتیم!

اول قرائت قرآن

بعد سرود ملی که همزمان با سرود میبایس یکی پرچم کشور رو با طناب بکشه بالا

بعد مناجات یکی میخوند ما میگفتیم آمین

بعد دعا فرج 

بعد تذکرات ناظم 

تازه اجازه میدادن بریم سر کلاس!

سری صبح تو زمستون یخ میزدیم

اره منم دلم پر می‌کشه برا دوستام برا معلما خیاط مدرسه خوشی های ته دلی اون وقتا من عاشق دوران راهنمای ...

آره بخدا قدرشو ندونستیم بزرگ شدیم غممون هم بزرگ شد

شهر از دور قشنگه......آدماش از دورتر.......
من دوست دارم خاطرات رو مرور کنم ولی بازم اینقدر سختی داشت حاضر نیستم برگردم😅

شاید واسه اینه سختیهای الآنم بیشتره که حاضرم به اون دوران برگردم😍

شهر از دور قشنگه......آدماش از دورتر.......