2777
2789
عنوان

واکسن زدم الان حالم بده

147 بازدید | 12 پست

صبح رفتم واکسن سینوفارم زدم 

الان بدنم یخ شده، حالت تهوع هم دارم 

دل درد شدیدم گرفتم 

چیکار کنم😭

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏

مایعات خوردی؟؟

ابمیوه فراوون؟؟

نفرین به عشق و عاشقی نفرین به بخت و سرنوشت به اون نگاه که عشقتو تو سرنوشت من نوشت نفرین به من نفرین به تو نفرین به عشق من و تو به ساده بودن منو به اون دل سیاه تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو سامانه سلامت عوارضتو ثبت کن باهات تماس میگیرن

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  

طبیعیه تا ۳ روز اگه اینطور باشه

نفرین به عشق و عاشقی نفرین به بخت و سرنوشت به اون نگاه که عشقتو تو سرنوشت من نوشت نفرین به من نفرین به تو نفرین به عشق من و تو به ساده بودن منو به اون دل سیاه تو
تو سامانه سلامت عوارضتو ثبت کن باهات تماس میگیرن

سامانه شو میگین لطفا

💞صلوات💞  برای رهاااایی از کرونا 💞💞سرم به سنگ نخورد ... سنگو زدن به سرم ...😔 فقط یه روزی، یه جایی، یه جوری ، یه کسی حتما میشه فقط صبر داشته باش دختر🔥🔥بدی هات خوبی ها تو از یادم برد😔 عشق یعنی حسرت پنهان دل  زندگی در گوشه ویران دل 🌸🍀🌸 دنیااای ما با عشق درگیره ❤🌺❤🌺 با تو آرام و  بی تو پریشان و ... دل که هوایی شدنش دست خودش نیست .... 😉😉😉 ناب و گیرایی گر چه نمی دانی 🥰🥰🥰 
کما باید ثبت بشه برنامست؟

سایته وزارت بهداشته

salamat.gov.ir

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  
سامانه شو میگین لطفا

Salamat.gov.ir