2777
2789
عنوان

چرا همش تو زندگیم همه چی خراب میشه

208 بازدید | 8 پست

مثلا هر کاری که میرم خیلی بهم بها میدن و رو من حساب باز میکنن یدفعه همه چی بهم می ریزه و یه نه ای میاد تو کار من، تقصیر خودمه که کارو از دست میدم ، یه حس بی لیاقتی دارم سراین قضیه یام مثه چشم زخم و حسادت بقیست که تو اینجور کارا به نتیجه نمیرسم....

رابطه و تحصیلم اینجوری درنظر بگیرین که همیشه به مشکل خورده

بچه ها لطفا راهنماییم کنین... مشکل من از شخصیت خودمه ؟ یا بخاطر ارتعاش منفیمه؟ یا حکمت خداست و امتحان الهیه؟ یا طلسم و چشم زخمه؟...

خیلی حالم بده

باور کنیم که چیزی به عنوان انتقاد سازنده وجود ندارد... انتقاد و شکایت دوستان را دلسرد و ناامید و دشمنان را به لجاجت وادار میکند. از امروز متعهد شویم نه از خود نه از خدا و نه از دیگران  و نه از طبیعت گله، شکایت و انتقاد نکنیم و فقط سپاسگزار پروردگارمان بابت داشته هایمان و خدمات دیگران باشیم:)

کاش زندگیم عادی بود 

باور کنیم که چیزی به عنوان انتقاد سازنده وجود ندارد... انتقاد و شکایت دوستان را دلسرد و ناامید و دشمنان را به لجاجت وادار میکند. از امروز متعهد شویم نه از خود نه از خدا و نه از دیگران  و نه از طبیعت گله، شکایت و انتقاد نکنیم و فقط سپاسگزار پروردگارمان بابت داشته هایمان و خدمات دیگران باشیم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرجا رفتم حساب کردن روم اونکار برا من کار نشده

اینوبدون مانتیجه رفتار وکردار چند سال قبلمونیم واگه اتفاقات بدی واست میوفته گذشته روکنکاش کن💜

پاکسازی نمیشه کرد؟

پاکسازی نمیشه کرد؟

زمان میبره مثل این میمونه ۲۰ کیلواضافه وزن پیداکردی آیا این ۲۰ کیلو دوشبه اضافه شده؟پس همونقدر که زمان برده تاوزنت بالارفته همونقدرزمان لازمه که کاهش داشته باشه به کارایی که الان داری انجام میدی فکرکن وانتخابات روسنجیده درنظربگیر💜

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜
همیشه علتش این نیست

کسی که اضافه وزن داره کسی که دکتره کسی که دانشگاه میره یاسرکار میره همه وهمه انتخابی بوده که توسال های گذشته اش صورت گرفته

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜