2777
2789
عنوان

چرا بعضی ا این مدلین😤😤

254 بازدید | 36 پست

ما ماشین نداریم ینی پول نداریم بخریم وگرنه حتما تا حالا خریده بودیم میدونیم لازمه و بودنش چقدر خوبه شوهرم ماهی ۲۹۰۰حقوقشه و مستاجر خم هستیم بدون حمایت خانواده 

بعد هر کی به ما میرسه میگه چرا ماشین ندارین چرا خونه ندارین خالم ده بار ازم پرسیده چرا واسه ماشین ثبت نام نکردین دیروز هم شوهر خواهرشوهرم میگه کمتر بخورین یه کم صرفه جویی کنین ماشین بخرین😳😳

بخدا من سردیم کرده حتی دلم نمیاد یه کیلو نبات بخرم میگم بتونیم دخل و خرج بهم برسونیم دوروز تو خونه میوه باشه یه هفته باز نداریم همین امشب بعلت کمبود مواد هیچ گزینه ای جز سیب زمینی سرخ کرده واسه شام بنظرم نمیاد بعد هر کی از راه می رسه زخم میزنه به دل ادم 

خب به همه هم مدام نمیشه گفت نداریم خودشونم که عقل و فکر ندارن واقعا اذیت میشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو ببخشید ولی به شما چههه؟

ماشین نداشتن ما به شما فشار آورده آیا؟

اصلا دلمون نمی خواد ماشین بخریم شما چرا حرص و جوش می خورید!

آیدا شاملو هستم ! 🍓 این سایت یک محیط عمومی است و هم‌چنین تمام نظرات قابل احترام ؛ پس سعی کنیم برای پست ها و تاپیک های هم ارزش و احترام قائل شویم ؛ دوستان گرامی که با توهین به بنده و نظرات من واکنش نشان می دهند متشکر می شوم که به هیچ وجه پست بنده را ریپلای نفرمائید به این خاطر که بنده در شأن خود درگیر شدن را نمی بینم ! 🙌🏻 هم‌چنین با نهایت احترام قائل بودن برای شما هر گونه تاپیک های توهین به قومیت ها و خرافات ها و غیر اخلاق بودن را گزارش می کنم ! 🙌🏻

محل نده 

خدایی تا کی میخوان تو زندگی بقیه اینجوری دخالت کنن

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

خودشون رو زدن به خریت منم پول دانشگاه ندارم همه میگن چرا نرفتی بابا اگه داشتم میرفتم دیگه کی دوست داره بمونه خونه

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
بگو ببخشید ولی به شما چههه؟ ماشین نداشتن ما به شما فشار آورده آیا؟ اصلا دلمون نمی خواد ماشین بخریم ...

بخدا روانیمون کردن خصوصا خانواده شوهرم بهشون میگم با کدوم پول دامادشون بهم میگه تو بفکر باش وام بگیرین خب مگه وام پس دادن نداره ؟؟با کدوم سپرده وام بگیرم

عزیزم

واقعا از ته دلم برات دعا میکنم وضع مالیتون خیلی عالی بشه از ۲ میلیون بشه ۲۰ میلیون

بهترین ماشین رو بخرین

بهترین خونه رو بخرین

🥰🥰

من ملکه ی ایرانم، ثروتمند پرافتخار زیبا  تمامی چشمها بدنبال من😎