2777
2789

خانوما اگه طرز تهیه یه حلوا خوشمزه یا مسقطی رو بلدین بهم بگید لطفا

بعضی از شهرای ایران یه حلواهای مخصوصی دارن خیلی خوشمزس

ما بندرعباسیم بومی های اینجا یه حلوا دارن رنگشم زرده میزارن وسط نون بعضیاشون.به عنوان خیرات میدن اونم خیلی خوشمزس

خلاصه هرکی هرچیز خوشمزه بلده بگه بهم

خیلی هوس یچیز حلوا مانند و شیرین کردم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرد و میزارن رو شعله تفت میدن تا خوب تیره شه 

از اون ورم ادویه های گرم زیره و زعفرون و آویشن و اینارو تفت میدن عطرش دراد

دوباره از اون ورم خلاله پسته بادوم گردو و پودر بنه یا پسته کوهیو تفت میدن بو داده بشه 

بعد این ور روغن حیوونی اعلا میریزن ب آرد به همراه گلاب و یکمم شیر یا آب یا شربت و شیره انگور یا خرما کمی شکر ک تو اب حل شده تفت میدن و ادویه های بو داده با مغزی جات و هم اضاف میکنن و بعد نیم ساعتی امادس

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

ما حلوا با ارد برنج داریم گیلانیم،ارد برنج رو ک سرخ کردتش خیلیییی طول میکشه تفت میدیم بعد توش شیره یا شیر میریزبم و شکر و هل و گلاب کره  صافش میکنیم روشو اساسی گردو میماشیم و لوزی برش میدیمش

مرسی عزیزم😍 کدوم شهر؟

فدات بشم 

یاسوج ب شدت حلواهای ما گرمه نگم از رنگکامون ب شدتم عقیده دارن ک باید همه چی اورگانیک باشه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

ووی رنگینک هم دوس دارممم

البته من فقط خورنده این موردم طرز تهیشو بلد نیستم😁

حلوای شهر ما درواقع حلوا که نیست ولی شبیه حلواست و خیلی خوشمزست

چنگال    خرما و ارد و روغن و اویشن 

اول همینطوری خرماها رو میزارین یه گوشه ارد رو تر میکنین خیلی ابکی بعد ضخیم میریزین رو ساج البته ساج هم نداشتین میتونین تو یه ماهیتابه بزرگ و نچسب هم بریزین هنوز کامل نپخته و یکم خام برش میدارین میزارین رو خرماها بعد همونطوری که گرمه بهش چنگ میزنید با انگشتاتون تا نون و خرما خوب مخلوط شه بعد اویشن خشک رو میریزین تو روغن  بعد همون روغن و اویشن رو میریزین تو مخلوط نون و ارد  و یکم چنگ میزنین  و امادست هم میتونیت سرد بخورین هم میتونین گرم بخورین با دوغ بشدت خوشمزه ست🤤

فک کنم فیلم طرز تهیه تو اینترنت پیدا بشه

این شکلی میشه

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها