2777
2789
عنوان

مادرشوهر بدجنس

1103 بازدید | 10 پست

سلام . من هیچ خیری از مادرشوهر و خواهر شوهرم ندیدم ، خیلی اذیتم کردن من ۴ تا بچه داشتم بچه اولم انقدر که ازم کار کشیدندمرد دلم از این میسوزه که ۹ ماه تو شیکمم نگه داشتمش به دنیا اومد دیدمش ولی.....😭 عمرش به این دنیا نبود کیسه ابم پاره شده بود و مرد. بچه  دومم که همین ۴ سال پیش عمل قلب انجام داد هم بخاطر اون مادرشوهر عنترم انقدر که ازم کار کشید ناقص شد😭 خدا بیامرزه پدرشوهرم و خیلییییی مرد خوبی بود خیلی هوامو داشت من از تهران با اون همه دک و پزم بخاطر شوهرم که کارش یکپشهرستان دور افتاده بود اومده بودم تونجا و توی حیاط پدرشوهرم میشستیم خلاصه وقتی پدرشوهرم فوت شدند تا چند ماه حقوقش قطع بود و مادرشوهرم نمیتونست بگیره شوهرم بهش کلی پول میداد ولی بازم حریف خرجای خانم نیود!!!!! آخر پول فر گرفت اون پول زندگیم و اتیش زد شوهرم افتاد زندان ، همه دارییم و از دست دادم ، طلاهام ، باغم ، خونمون و..... اون زنک هم انگار نه انگار که به خاطرش چه بلایی سر زندگیمون اومده من شوهرم و دوست داشتم و بخاطرش با همه مشکلات جنگیدن و سه تا بچه قد و نمیقد و با عشق بزرگ کردم با همه مشکلات ... ولی هیچ وقت از اون مادرشوهذمدنمیگذرم هیچ وقت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم  خیر ندیدم ازشون الان مرده ولی هنوز راحت نشدم دوتا عفریته جاش گذاشته رفته

ای وای چه بد نگران نباش گلم اونا هم سزای کارشون و میبینن من خواهرشوهر کوچیکم هم دست نشانده ی مامانش بود خدا انقدر بلا سرش آورد بچه دار نمیشد، جالبش اینه که اونم انقدر بچم و که قلبش و عمل کرده بودیم مسخره کرد که خدا هم سرش آورد اونم قلبش و عمل کرد

ای وای چه بد نگران نباش گلم اونا هم سزای کارشون و میبینن من خواهرشوهر کوچیکم هم دست نشانده ی مامانش ...

بله چرخ روزگار همینه خودم با چشمام خیلی  دیدم حرفهایی که بهم میگفتن خدا به سرشون آورده