سلام . من هیچ خیری از مادرشوهر و خواهر شوهرم ندیدم ، خیلی اذیتم کردن من ۴ تا بچه داشتم بچه اولم انقدر که ازم کار کشیدندمرد دلم از این میسوزه که ۹ ماه تو شیکمم نگه داشتمش به دنیا اومد دیدمش ولی.....😭 عمرش به این دنیا نبود کیسه ابم پاره شده بود و مرد. بچه دومم که همین ۴ سال پیش عمل قلب انجام داد هم بخاطر اون مادرشوهر عنترم انقدر که ازم کار کشید ناقص شد😭 خدا بیامرزه پدرشوهرم و خیلییییی مرد خوبی بود خیلی هوامو داشت من از تهران با اون همه دک و پزم بخاطر شوهرم که کارش یکپشهرستان دور افتاده بود اومده بودم تونجا و توی حیاط پدرشوهرم میشستیم خلاصه وقتی پدرشوهرم فوت شدند تا چند ماه حقوقش قطع بود و مادرشوهرم نمیتونست بگیره شوهرم بهش کلی پول میداد ولی بازم حریف خرجای خانم نیود!!!!! آخر پول فر گرفت اون پول زندگیم و اتیش زد شوهرم افتاد زندان ، همه دارییم و از دست دادم ، طلاهام ، باغم ، خونمون و..... اون زنک هم انگار نه انگار که به خاطرش چه بلایی سر زندگیمون اومده من شوهرم و دوست داشتم و بخاطرش با همه مشکلات جنگیدن و سه تا بچه قد و نمیقد و با عشق بزرگ کردم با همه مشکلات ... ولی هیچ وقت از اون مادرشوهذمدنمیگذرم هیچ وقت