خانوم_مغرور مدیر عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 586 عنوان خانوما با شوهرم آشتی کردیمممم خیلی خوشحالم | مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 23 پست وای باورم نمیشه آشتی کردیم همش ذکر یاودود و سوره طلاق و مزمل رو خوندم خدایا شکرت بالاخره حاجت رو شدم منو خواهرم با این اکانت میایم نی نی سایت ( دو نفریم ) 1400/06/30 | 16:09 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maaaryaaam_77 عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 9172 سر اینکه ماشین بخریم به نام کی باشه اخر ب نام تو زد؟؟؟ لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱 🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀
سوفیاخانم۷۶ عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 1224 مهرتو بخشیدی؟چیشد اشتی کردین اون سراغ گرفت زنگ زد یا تو خدایا شکرت واسه سلامتی و ارامشی که داریم🥰
خانوم_مغرور مدیر استارتر عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 586 اخر ب نام تو زد؟؟؟ آره هخخخ منو خواهرم با این اکانت میایم نی نی سایت ( دو نفریم )
خانوم_مغرور مدیر استارتر عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 586 مهرتو بخشیدی؟چیشد اشتی کردین اون سراغ گرفت زنگ زد یا تو نه نبخشیدم خودش اومد دنبالم کلی معذرت خواهیم کرد منو خواهرم با این اکانت میایم نی نی سایت ( دو نفریم )
سوفیاخانم۷۶ عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 1224 نه نبخشیدم خودش اومد دنبالم کلی معذرت خواهیم کرد اها خوبه خداروشکر برو خونت خوش باش پیگیر تاپیک هات بودم خدایا شکرت واسه سلامتی و ارامشی که داریم🥰
خانوم_مغرور مدیر استارتر عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 586 اها خوبه خداروشکر برو خونت خوش باش پیگیر تاپیک هات بودم ممنونم عزیز دلم واقعا یاودود معجزه میکنه منو خواهرم با این اکانت میایم نی نی سایت ( دو نفریم )
mamanraha97 عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 14725 استارتر منو راهنمایی کنماهم قرار ماشین عوض کنیم و میخوام بگم بزنه بناممچکار کنم مخالفت نکنه؟یکم از موضوع مشکلتم بیشتر بگو چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
خانوم_مغرور مدیر استارتر عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 586 استارتر منو راهنمایی کن ماهم قرار ماشین عوض کنیم و میخوام بگم بزنه بنامم چکار کنم مخالفت نکنه؟ یک ... عزیزم من خودم یه پراید صفر داشتم با طلا خودم کارمندم با پول خودم خریدم شوهرم میخاست تو یه رکن لبنی کار کنه گفتن باید نیسان یخچالدار بخره اونم میخاست طلا و پرایدمو بفروشه نیسان به اسم خودش بخره خدایی مقصر بود منو خواهرم با این اکانت میایم نی نی سایت ( دو نفریم )
mamanraha97 عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 14725 عزیزم من خودم یه پراید صفر داشتم با طلا خودم کارمندم با پول خودم خریدم شوهرم میخاست تو یه رکن ... ای وای کاملا حق با تو بوده واقعا چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را