2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

142 بازدید | 28 پست

سلام من نی نی دومم پسره فهمیدم ازواکنش بقیه خسته شدم عیخداااا حال ادم میگیرن میگن وای وایییی وای دحتر خوب بود ک وای خدااینقد گفتن دارم دیوانه میشم تمام فکرو ذکرم شده دختر دارم باحسرت دخترارو میبیمم دلم گرفتههههه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نهه ک اولیمم پسره روم خیلی حرفاشون اثر کرده نمیدونی ریا میگگنااا

نه بگو تازه دوست داشتم پسر باشه همبازی اون یکی پسرم بشه والا

اونا حتما خودشون دختر دارن پسر ندارن اینجوری حرص میخورن 

بگو خودم دوست داشتم پسر باشه تا دهنشونو دیگه ببندن

این حرفا چیه من پسره اولی الان دومی رو هم احتمال پسر داده سونو اول میگفتم کاش دختر شه ولی الان میگم هر چی خدا بخواد اصلا مهم نیس مردم چی میگن مهم پسرمه که داداش براش بهترین گزینه اس تا خواهر 

کسی هم تو این دوره زمونه حرفی نمیزنه زدش هم میگم والا نمیدونستم خوشتون نمیاد حالا جوش نزنین دنیا اومد میبریمش تغییر جنسیت بده 🤐

نه بگو تازه دوست داشتم پسر باشه همبازی اون یکی پسرم بشه والا اونا حتما خودشون دختر دارن پسر ندارن ا ...

این حرفت خیلللی زشته

دقیقا بین این خانم و اونا دیگه چه فرقیه!

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

دهن مردم همیشه بازه. پسر میشه میگن چرا پسر؟ دختر میشه چرا دختر؟ بیخیال بابا کیف کن با بچه هات

باورکن اینقد قبلش گفتن حالم بدهههه سرپسرم ی ذوقی داشتم میترکیدم این نمیدونم خورد تو برجکم هنو کنار میومدم

باورکن اینقد قبلش گفتن حالم بدهههه سرپسرم ی ذوقی داشتم میترکیدم این نمیدونم خورد تو برجکم هنو کنار م ...

بذار به دنیا بیاد اونقدر شیرین و عزیز میشه که اصلا دیگه به تنها چیزی که فکر نمیکنی جنسیتشه

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این حرفا چیه من پسره اولی الان دومی رو هم احتمال پسر داده سونو اول میگفتم کاش دختر شه ولی الان میگم ...

ایول روحیتون چ خوبه  حتمن بقیه بهتون چیزی نگفتن 

بله دوتا داداشن بهترباهم کنار میان قسمت مانبوده دخمل دارشیم😥

این حرفت خیلللی زشته دقیقا بین این خانم و اونا دیگه چه فرقیه!

دختر پسر فرقی نداره هردو خوبن ولی خیلی زشته یکی میاد میگه دختر خوبه پسر خوبه فرقی نداره ولی وقتی یکی میاد اینجوری باهات حرف میزنه باید جوابشو بدی هالا هرکی باشه

این حرفت خیلللی زشته دقیقا بین این خانم و اونا دیگه چه فرقیه!

دقیقا 

همه چی حکمت خداست من اولی رو اصلا پسر دوس نداشتم ولی الان میبینم از صد تا دختر برام بهترو شیرین تره دومی رو حتی تعیین جنسیت هم نرفتم چون میدونستم هر چی صلاحه خدا بهم میده الان که احتمال پسر داده 

با این که دوتا پسره باز خدارو شکر میکنم اصلا ناراحت نیستم 

اره ندارن اخه چقد حرف  میگن مث عمتی پسرزاس ۴تا اورده😂😂😂

همونه پس الان خاله من سه تا پسر داره اینقدر کمکش میکنن تو کارا 

😂😂 یا یکی دیگه 4 تا دختر داره خب خدا خواسته تو که خرجشو نمیدی که اینقدر حرص میخوری بچه خودمه اصلا میخام همشون همجنس باشن