2777
2789
عنوان

یعنی باردارم ....؟؟؟؟ 😱😱😱🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 69 پست
خواهرامم زایمان کردن اومدن خونه ما بابا بخدا اشتباه دختر برا زایمانش میره خونه پدرش دردسر برا بقیه

من منتظرم بارداربشم برا زایمان برم خونه مامانم البته خواهر ندارم و کم جمعیتیم

اخه برا بچه اول خونه خودم موندم و خونواده شوهر یکماه پیشم موندن افسردگی گرفته بودم اصلا ارامش نداشتم و تو خونه خودم غریب بودم.

شماهم حوصله داشته باشید ابجیتون گناه داره چند روزه میگذره

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
خواهرامم زایمان کردن اومدن خونه ما بابا بخدا اشتباه دختر برا زایمانش میره خونه پدرش دردسر برا بقیه

ببین باید شرایط خونوادت رو ببینی مثلا من ده روز اول بعد زایمانم خونه بابام رفتم چون بچه داری اصلا بلد نبود مادرم خیلی کمکم میکرد و اونا هم خیلی خوشحال بودن من خودم خواهر ندارم البته... باید خواهرات یجوری برخورد کنن که شما که مجردین اذیت نشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش به سعادت 

من دارم تند تند تخم گشنیز و رازیانه بخورم پریود بشم که برم دنبال دارو و ای یو ای کنم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

من همین شکلی باردار شدم سر بچه اولم دوسال طول کشید بچم یک سال و نیم بود گفتم نه من به این زودی باردار نمیشم با اولین رابطه بدون جلوگیری باردار شدم

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 

خب خونه پدر ادم راحت تره انشاءالله ازدواج کنی باردار میشی میفهمی هیچ جا بهتر از اونجا بهت ارامش نمیده

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

زایمانم خونه خودم بودم به اصرار همسرم مامانم اومد خونمون طفلی ابجیم هم هر روز صبح میومد تا شب کمکمون

یکم مهربون باشیم چه اشکالی داره چند روز اوله دیگه

اگـه وجــود خـــــــدا باورت بــشــه🥰خـــــــــــــــدا یه نـــقــــــطــه میندازه زیــر بــاورت …🤔میشه: یاورت…😍به همین راحتی♥️

عه یادم رفت بگم مبارک اسی🤭🌹🌷🌹🌷

اگـه وجــود خـــــــدا باورت بــشــه🥰خـــــــــــــــدا یه نـــقــــــطــه میندازه زیــر بــاورت …🤔میشه: یاورت…😍به همین راحتی♥️
خب خونه پدر ادم راحت تره انشاءالله ازدواج کنی باردار میشی میفهمی هیچ جا بهتر از اونجا بهت ارامش نمید ...

عزیزم بقیه که نباید جرشون بکشن من هرکدوم زاید مگه بقیه اومدن کمک من از بس کار کردم کمر درد گرفتم شدید که گریه کردم

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
مگه نمیخوای حالا بچه

میخوام ولی الان فعلا نمیخواستم داشتم دنبال کار میگشتم یکم وضعمون خوب شه بعد ولی حالا که پیش اومده ان شاءالله خیره ببینیم حالا قسمت چی باشه

عزیزم بقیه که نباید جرشون بکشن من هرکدوم زاید مگه بقیه اومدن کمک من از بس کار کردم کمر درد گرفتم شدی ...

مگه مادرت خونه نبوده 

الهی که همین ماه بمراد دلت برسی 🌹🌹🌹

برام دعا کن پریود بشم نخورم تو تعطیلی