2777
2789
عنوان

میخوام یه چیز خوب تعریف کنم

212 بازدید | 24 پست

سعی میکنم همش تو پست اول جا شه 

یه ماه پیش تلویزیون ما خراب شد و بردیمش تعمیرگاه 

بعد که اوردیمش خونه دوباره خراب شد تصویر یه لحظه میومد دوباره میرفت و... میشد شبیه رادیو

دیگه منتظر بودیم وقت کنیم دوباره یبریمش تعمیر که یه عطاری پشت خونمون هست یه روز با همسرم رفتیم و دیدیم کلی سنگ نمک داره چندتا سنگ نمک حدود نیم کیلویی خریدیم خوشگل بودن اوردن گذاشتیمشون پیش تی وی ... بعد از چند روز تلویزیون درست شد خود به خود. حب ما هم توجهی نکردیم . دوستم یه ساعت دیواری دارن که خراب بود و هرکاری کردن تعمیر شه نشده ما رو دعوت کردن و نا رفتیم و یکی از این سنگارو براشون هدیه بردیم تا وارد خونشون شدیم ساعتشون درست شد. جالبخ دقیقا سر ساعت درست شد و اصلا حتی تنظیمش نکرده بود .خسته شدم ادامه اشو بعدا میگم

ترسم کزین چمن نبری آستین گِل کز گلشنش تحملِ خاری نمی‌کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعامنم برم بخرم گوشی دخترم خرابه بزارم کنارش مگه درست شه

آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»

عجب😮

تا توانی دلی بدست اور. دل شکستن هنر نمی باشد🌱امروز مال توئه.قشنگش کن، دقیقا عین خودت🌱زندگی کتابی است پر ماجراهیچگاه آن را به خاطر یک ورقش دور مینداز...🌱 و زخمِ هر شکستِ من، حضور یک جوانه شد....🌱🙂

وقتی رفتیم خونه دوستم خودش خونه نبود دخترش بود .بعد وقتی اومد بهش گفتم این ساعتو تعمیر کردی گفت نه بابا این دیگه درست نمیشه 

گفنم ولی کار میکنه ها ببین گفت نه لابد هر باز یگم عقریه هاش تکون میخوره باز من چک گردم درست بود بعد دوسنم میگفت شما منووو اسکل کردین شوهرت وقنی ما نبودیم تعمیرش گرده!!! 

دزحالی که من فک میکردم خودشون مثلا باطریشو عوض کردن  

تا اینکه دوسه شب پیش...

سنگ نمک یعنی برکت داره😶

نه باعث میشه انرژی های منفی از خونه بره .کمتر مشکل پیش بیاد یا اصلا نیاد ❤️❤️❤️

هر صبح پلکهایت فصل جدیدی از زندگی را ورق میزند، سطر اول همیشه این است : « خدا همیشه با ماست »پس بخوانش با لبخند...

ما هم داریم عالیه واقعا..

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

شوهرم اومد سنگ نمکارو جابجا کرد اصلا ازون محدوده دورش نکردا جابجاشون کرد گذاشت پشت گلدون و ... 

دیدم داره غرولند میکنه که ای بابا این باز خراب شد 

دوباره تی وی خراب شد 

مت گفتم سنگارو بذار سر جاش 

مسخرم کرد که اصلا ربطی تداره و ... 

دیشب بالاخره سنگا رو مثه چیدمان قبل کرد و تلویزیون در کمال ناباورس دوباره درست شد!!!

سنگ نمک‌ش باید بزرگ باشه من سنگ نمک گرفتم برای داخل برنج اونام خوبه به تظرت فقط بزرگ نیست خوردشده

آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»
نه باعث میشه انرژی های منفی از خونه بره .کمتر مشکل پیش بیاد یا اصلا نیاد ❤️❤️❤️

چه جالب😃🌱

تا توانی دلی بدست اور. دل شکستن هنر نمی باشد🌱امروز مال توئه.قشنگش کن، دقیقا عین خودت🌱زندگی کتابی است پر ماجراهیچگاه آن را به خاطر یک ورقش دور مینداز...🌱 و زخمِ هر شکستِ من، حضور یک جوانه شد....🌱🙂
شوهرم اومد سنگ نمکارو جابجا کرد اصلا ازون محدوده دورش نکردا جابجاشون کرد گذاشت پشت گلدون و ...  ...

آره یه نوع جاذبه امواج داره مگه نمیدونستید ؟

هر صبح پلکهایت فصل جدیدی از زندگی را ورق میزند، سطر اول همیشه این است : « خدا همیشه با ماست »پس بخوانش با لبخند...

مدل خاصی باید بچینی