2777
2789
عنوان

سوراخ کردن گوش

88 بازدید | 6 پست

سلام دوستای عزیز

دخترم یازده ماهشه گوشاشو یه هفته پیش سوراخ دکتر سوراخ.بعد از سه روز اون گوشواره رو در اوردم نخ انداختم مرتبم هم چرب کردم گوششو

الان یکم چرک داره

طلا بندازم خوب میشه؟

بعد از چند روز میشه طلا انداخت؟

..................................  ....................................... 

اگه چرک داره فلز بندازی دردش بیشتر میشه من خودم پارسال سوراخ کردم چون عفونت خودش باعث درد میشه گوشواره هم اوایلش خودش درد داره  . بنظرم نخ بهترین چیزه تا چرکش خشک شه بعد گوشواره طلا بنداز

برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کن😍

نباید چربش میکردی باید اون گوشواره میموند و روزی دوبار با الکل پاکش میکردی 

حالام واسه چرکش با آب جوش  اب نمک درست کن با گوش پاک کن بزن بهش بعد با پنبه و اب گرم تمیزش کن عفونتش بره 

اگه ممکنه یع عکس بنداز ببینیم اگه چرکش زیاده ببر دکتر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید چربش میکردی باید اون گوشواره میموند و روزی دوبار با الکل پاکش میکردی  حالام واسه چرکش با ...

خب دکتر پماد تتراساکلین داد....ن چرکش زیاد نیست فقط وقتی نخو میچرخونم یکم چرکی هست

اره مرتب با اب نمک تمیزش میکنم عسل هم میزنم ولی خوب نمیشه

خب دکتر پماد تتراساکلین داد....ن چرکش زیاد نیست فقط وقتی نخو میچرخونم یکم چرکی هست اره مرتب با اب ن ...

نه خوب میشه چون زخمش تازست فقط همون اب نمک و ادامه بده بعد زخم رو تمیز نگه دار نذار نمک هم رو زخم بمونه با گوش پاک کن مرطوب تمیزش کن 

نه خوب میشه چون زخمش تازست فقط همون اب نمک و ادامه بده بعد زخم رو تمیز نگه دار نذار نمک هم رو زخم بم ...

چند روز بعدش میشه طلا بندازم؟