2777
2789
عنوان

عوارض واکسن

68 بازدید | 7 پست

سلام. من چن روز بعد از واکسن دچار درد ماهیچه  تو دو تا  پام شدم یه سوال از کسایی که واکسن زدن ایا درد ماهیچه  دوتا پا از عوارض واکسن هست یا کسی بود این حالتی شده باشه بعد از واکسن؟

من هیچ دردی حتی توی دستی که واکسن زدم نداشتم فقط وقتی داشتم بعد واکسن زدن میومدم بیرون یه لحظه ماهیچ ...

دوتا ماهیچه پام گرفت مثل زمانی  هست که بعد از مدت ها ورزش میکنی ک اب گرم و کلی چیز  بهتر شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر من اینه بعد واکسن زدن هر کسی یه جور عارضه عجیب و غریب میده یکی پریود نمیشه یکی هورمونهاش بهم می‌ریزه یکی درد عضلانی و... کلا همینه 

تاپیک توانبخشی یا ناتوان سازی رو بخونید سوالی بود در خدمتم 
نظر من اینه بعد واکسن زدن هر کسی یه جور عارضه عجیب و غریب میده یکی پریود نمیشه یکی هورمونهاش بهم می‌ ...

اخه میخوام مطمئن شم واسه واکسن باشه. اخه اولش فکر میکردم  واسه زیاد رو پا وایسادن تا اینک بعضی ها گفتن ما هم بعد واکسن دچار گرفتگی عضله شدیم

من ماهیچه پام بعدکروناگرفتنم اخراش حس میکردم داره قفل میشه اخرش که دیگه ازکروناتموم شدم

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
دوتا ماهیچه پام گرفت مثل زمانی  هست که بعد از مدت ها ورزش میکنی ک اب گرم و کلی چیز  بهتر ش ...

منم همونطوری گرف انگار که زیاد ورزش کرده باشی یا دویده باشی ولی خودش زود ول کرد منم اصلا احتمال ندادم واسه واکسن باشه چون بلافاصله بعدش بود

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607