2777
2789

من ی دوست داشتم از کلاس اول ابتدایی تا نهم باهم بودیم خیلی صمیمی مث خاهر دوقلو بعد اون رفت انسانی من تجربی اصلا باهام حرف اینا نمیزد و دوستای خودشو تو انسانی پیدا کرد حتی زنگ تفریح همو میدیدم روشو برمیگردوند فقط چون اومدنی از مدرسه راهش با من یکی بود میومد باهام سلام و ...اینا میکرد بعد ی مدت من خاک تو سر😑سیریشش شدم بیا بریم بیرون حدود۵بار گفتم هرسری ی بهونه اورد بعد اخر همون هفته دیدم با یکی از دوستای دبیرستان رفته بیرون عکسم گذاشته بعد اون خونمونو ازون محل بردیم چند بار به هم زنگ زدیم بار اخر بهش زنگ زدم ولی دیگه بعد اون بهم نزده به نظرتون من بزنم یا خودمو سبک میکنم?

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک نکنم بخاد باهات ارتباط داشته باشه. نزن 

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
💔درست میگی

پس بهش فکر نکن هیچوقت هم تو زندگی ات زیاد وابسته کسی نشو 

هیچکس. 

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
اخه میگم ک خیلی صمیمی بودیم خیلی بی معرفت بود😑💔

به آدمایی که بهت بها نمیدن بها نده ارزش خودتو بدون 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 

اوووووه چه خبره من یکی زنگ بزنم تا ۵ بوق جواب داد ک هیچ نداد دیگه زنگ نمیزنم ۵ بار گفتی بریم بیرون پیچونده؟؟؟؟؟؟

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست