2789
عنوان

خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 24 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ولی من چون عکس دوس دخترش قدیمیش دیدم همش اسن حس میاد سراغم نکنه عاشق اونه کلی برای هم تولد گرفته بود ...

نباید میدیدی اصلا گذشته طرف رو تا جایی که میشه و به رابطمون لطمه نمیزنه نباید فهمید چون خیلی حس گگگگگندیییییه

نباید میدیدی اصلا گذشته طرف رو تا جایی که میشه و به رابطمون لطمه نمیزنه نباید فهمید چون خیلی حس گگگگ ...

میدونی چیشد یکی اومد برام کفت منم توی استوری که ذخیره میشه عکساشون دیدم و پیجش فهمیدم چیه و یه روزم مامانش گفت تنها بودیم گفت اره پسرم با فلانی بوده ما گفتیم هر کسی اجازه نمیدیم ..مامانشم که گفت دیگه بدتر شد حسم …منم کسی داشتم قبل اون اما اون نه عکسش دیده نه چیزی 

والا وقتی اومده خاستگاریت چرا عکسا رو هنوز تو اینستاش نگه داشته

قسمتی هس ذخیره میشه باید بگردی پیداش کنی گفت نمیدونستم ذخیره میشه و قبل خواستگاری بود این قضیه پاکش کرد بعدش مامانشم قبل خواستگاری گفت بهم و ..خودشم گفت برای سرگرمی جوونی بوده و

والا وقتی اومده خاستگاریت چرا عکسا رو هنوز تو اینستاش نگه داشته

عکسا برای هم تولد گرفته بودن اون نوشته بود عشقم این برای امن همش میاد تو ذهنم ..چند روز پیشم یه پست گذاشت نوشته بود من همیشه کنارت نیستم اما اگه دور بودیم بدون تو قلبمی بنظرت برای من نوشته ؟؟؟

عکسا برای هم تولد گرفته بودن اون نوشته بود عشقم این برای امن همش میاد تو ذهنم ..چند روز پیشم یه پست ...

دیگه وقتی با توعه ببخشید غلط میکنه اینارو به اکسش بگه 😂‌ جسارتا چند سالشه؟ 

دیگه وقتی با توعه ببخشید غلط میکنه اینارو به اکسش بگه 😂‌ جسارتا چند سالشه؟ 

۲۶ سالشه …اون قبلی تو پیجش اصلا نیست …ولی اخه وقتی منو هروز می بینه چرا باید بگه دور …گفت مگه هر ساعت پیش همیم پس میشه دور /: