شما بچه هاتون سرما بخورن و آبریزش بینی بگیرن معمولا براشون چکار میکنین؟؟؟ غیر از دکتر و دارو !!! دخترمو بردم دکتر کلی دارو داد ولی دخترم راضی نمیشه بخوره خیلی خسته شدم 🥺😭 تو رو خدا راهکاری چیزی اگه بلدین بگین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من به بچم همیشه دمنوش اویشن میدم ... التن بچتون دو سالشه اویشن دم کن با عسل شیرین کن بده بخوره... عصاره شلغم عسل هم عالیه درست کن بده بخوره... پیشونی و سینوس ها و گلو و زیر گوش هاش( قسمت لوزه ها)هاشو با روغن سیاهدونه ماساژ بده قفسه سینه اش رو هم همینطور...
حتما امتحان میکنم الان که تازه بزور خوابید بینیش کیپه خیلی اذیت بود
بزا بینیش ازاین قطره سدیم بگیر بریز ..بخور بزار خونه ...زیر سرشو بلند کن ...برا دارو هم که قولش بزن .با سرنگ آماده کن دارو رو بهش چیزی که دوسداره رو بده همین که دهنشو باز کرد بکن تو دهنش .والا بخدا .🙂انشالله ک هرچه زود سلامت وسرحال شه
کاربری سابقم ترکید😏شعارمن:نیست درمان مردم کج فهم را جز خاموشی .ماهی لب بسته خون در دل کند قلاب را 😊
حتما امتحان میکنم الان که تازه بزور خوابید بینیش کیپه خیلی اذیت بود
معمولا برا باز شدن بینی دکتر قطره سدیم کلراید میده( اگر نداری خودت اب و نمک رقیق درست کن با قطره چکون تو هر سوراخ دو قطره بچکون بینی رو باز میکنه باز هم نکنه به عطسه میوفته چندتا عطسه میزنه باز میشه
دخترمن ازبچگی عاشققرص وداروبوالانم که ۷سالشه خودش ساعت وازمن میپرسه داروهاش ومیخوره قشنگ بدون اب ..میگه چه خوشمزست .براهمین سریعم خوب میشه ولی آمپول اصلااانمیزنه