2777
2789
عنوان

آمپول آزادسازی و تاخیر پریود

263 بازدید | 8 پست

سلام خانمها من تیرماه آمپول آزادسازی زدم و با ۸روز تاخیر پریود شدم درصورتی که سابقه تاخیر ندارم واین ماه هم ۷ روز از موعدم گذشته ولی پریود نشدم بیبی هم زدم منفی بود.اگه کسی تجربه ای در مورد این آمپول داره بگه آیا آمپول باعث تاخیر پریودم شده آخه من فقط تیرماه زدم .یعنی اثرش هنوز مونده؟

منم این ماه ۱۳ روز عقب انداختم.بیبی منفیه.دکترم قرص دوفاستون داد گفت بخور بعدش پریود میشی.این قرصا ۲۰ تا هستن.منم نمیدونم چمه

من از سال ۹۰ اینجا بودم.کاربریم رو لغو کردم الان با کاربری جدیدم اومدم شناسایی نشم🥰😎
منم این ماه ۱۳ روز عقب انداختم.بیبی منفیه.دکترم قرص دوفاستون داد گفت بخور بعدش پریود میشی.این قرصا ۲ ...

آره واقعا یه دفعه آمپول زدم الان دوماهه گرفتارم من همیشه پریود هام دو سه روز زودتر میاد ولی دوماهه که تاخیر دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم این ماه ۱۳ روز عقب انداختم.بیبی منفیه.دکترم قرص دوفاستون داد گفت بخور بعدش پریود میشی.این قرصا ۲ ...

دکتر به شما گفت که علت تاخیر آمپول هست یانه؟

آره واقعا یه دفعه آمپول زدم الان دوماهه گرفتارم من همیشه پریود هام دو سه روز زودتر میاد ولی دوماهه ک ...

چه بد.منم اینجورم دو سه روز مینداختم جلو اما اینبار اینجور شد.دیگه نمیدونم ماه بعد چی بشه.الان با این حساب من نزدیک ۴۵ روزپریود نمیشم.خیلی بده واسه بدن.ولی مال شما فکر نکنم اثر امپول اینهمه طول بکشه ها.تازگیا آز دادین؟ پرولاکتین و تیروئیدتون درسته؟ 

من از سال ۹۰ اینجا بودم.کاربریم رو لغو کردم الان با کاربری جدیدم اومدم شناسایی نشم🥰😎
دکتر به شما گفت که علت تاخیر آمپول هست یانه؟

من امپول نزدم من فوبیا امپول دارم واسه همون قرص نوشت دوفاستون. گفت اینو بخور تموم که شد پریود میشی.گرون هم بودلامصب ۲۰۰ یه ورقش بود.فعلا که دارم میخورم پریود هم نشدم تا تموم شه ببینم چی میشه

چه بد.منم اینجورم دو سه روز مینداختم جلو اما اینبار اینجور شد.دیگه نمیدونم ماه بعد چی بشه.الان با ای ...

دوسه ماه پیش آزمایش دادم من هیچوقت تیروئید نداشتم پرولاکتین هم نرماله.نمیدونم والله چی کار کنم از انتظار خسته شدم.