2777
2789
عنوان

آزمایش بارداری

60 بازدید | 19 پست

سلام مامان گلیا من اون ماه اقدام داشتم زمان تخمک گزاری دوره هامم مرتبه الان 4روزه عقب انداختم امروز رفتم از دادم بتام 1بود تاحالا سابقه عقب انداختن نداشتم کلی هم حالم بده زیر دلم درد میکنه مخصوصا سمت چپم. دمای پابم صبح 36.7 بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید چند روز بعد اقذام میشه ازمایش بارداری داد؟ اگ بیبی چک بزنم ازمایشم نیازه یا خیر ؟

من بارداری قبلیم بعد بیبی چک رفتم سونو ازمایش بتا ندادم 

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀
ببین من ی نتیجه سریع میخوام چون مجردم.سونو فک منم باید چندماهه باشی درسته؟ 

ازمایش خون زودتر میفهمی 

من دوماه و ده روز بودم که سونو دادم

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀
چه زمانی بی بیتون مثبت شد؟ 

۲۱ روز بعد از اقدام 

فکرنکنم برا من دیگه بره بالا فکر کنم باید منتظر پری باشم نه؟ 

منتظر پری باش چون تیتر بتا کاملا منفی بوده

خوبه پ منم میتونم بیبی بزارم بعد ب نتیجش اطمینان کنم ؟ و چرا بیبی هاله میندازه؟ اگ انداخت باید چکار ...

بیبی هاله انداخت ینی مثبته 

ازمایش یا سونو بدی مشخصه