2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم باز شد 😍

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....
😂😂بخدا اگه میدونستم اینجوری واکنش نشون میدن نمیذاشتم نمیدونستم اینقد برای بقیه عجیبه مارمولک😂

جریان چیه چی شده😁😅

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸
پرده هاتو عوض کن و آبی و کرم بگیر مبل بره بالا جای تلویزیون بیاد پایین تر کنسول جاش بده اون گلدو ...

تلویزیون میاد پایین خیلی بد میشه و مبل بالا لیز میخوره پردمو بد میکنه و کنسول همه جا بوده قبلا😁🤪

سلام استقلالی هردفه میبینم عاشق اسمت و پروفتم💙 تو فقط باش😍

همیشه هستم معتاد نی نی سایت شدم ساعت ۱۲ کارامو انجام دادم برم حموم گوشی رو که دست گرفتم دیگه نمیتونم ول کنم😂😂

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها
😂😂بخدا اگه میدونستم اینجوری واکنش نشون میدن نمیذاشتم نمیدونستم اینقد برای بقیه عجیبه مارمولک😂

دیروزهمسایمون اومده بوددم در...میگفت چندوقت یه بچه مارمولک توخونمونه...نه شوهرم تونسته بکشه وهرچی سم زدیم بی فایدس...همون موقع دخترش اومدگفت مامان مارمولکه اومده بیرون...رفتم واسشون کشتم کلی دعای خیرکرد....😂😂😂

چند میدین از ۱تا۱۰و ایراد و خوبی هاشم بگین

خونت گرم و پرنوره ولی سمت تلویزیون خیلی شلوغ کردی و موقعیت میز کنسولت جالب نیست

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
همون که وسط دوتا مبل تک نفره ی میزبان هس  پلنگو عقابو بردار جلوی پرده رو هم کلا خلوت کن خونت ...

🤣🤣من اگه ی جا سوزن خالی باشه خونم احساس بدی بهم دست میده