2777
2789
عنوان

گناه من چیه؟؟حق بامه یاخانواده شوهرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 50 پست

چرا جواب نمیدی خدای نکرده لالی؟

نکن عزیزم با خودت بد نکن من عمری لال بودم جواب نمیدادم عزیز نشدم هیچ مریض و افسرده هم شدم اونی جواب میده و اعتراض میکنه عزیزتره هرجایی حق با تو بود بلند شو از حقت دفاع کن

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتر نیست جای دیگه اجتره کنین که زیادی دم دست نباشین؟ احتمالا چون تو خونشون نشستین حس میکنن شما مسئ ...

خونمون مال خودمونه اماپدرشوهرم ب ناممون نمیکنه

شوهرمم زیرخونمون مغازه داره ومغازه مال پدرشه واجاره کرده

اگه ازاینجا بریم هیچی نداریم ک بتونیم جایی رو رهن کنیم

اگه بریم هم شوهرم بیکارمیشه هم خودمون بی خونه

فقط یه ماشین داریم ک اونم سنگ بترکه۳۰۰پولشه

افکارت روزیباکن زندگی به اندازه فکرهای توزیبامیشود❤
خودت بخواهی وبفهمی هم خوبه والبته همسر

متوجه میشه بازیکاری میکنن دلش یدفه پرمیکشه بره منم ببره صدتاغیبت یکیش جلوش خوب میگن

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
چرا جواب نمیدی خدای نکرده لالی؟ نکن عزیزم با خودت بد نکن من عمری لال بودم جواب نمیدادم عزیز نشدم هی ...

کاش بلدبودم

اما درجواب دادن لالم

بلدنیستم جواب کسی روبدم

بی زبون هم نیستما

اما باکسی دهن ب دهن نمیشم

خواهر من اعتراض کردم آبرومو بردن

مهم نیست کسی که کارش شکستن دل دیگرانه ازش هیچ چی بعید نیست پس ازشون نباید توقع لطافت داشته باشین فقط باید کاری کنین بفهمن نمیتونن سوارتون بشن .البته که حق واقعا باشماست 

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
خونمون مال خودمونه اماپدرشوهرم ب ناممون نمیکنه شوهرمم زیرخونمون مغازه داره ومغازه مال پدرشه واجاره ...

یعنی زمین به اسم پدرشوهر بوده و شوهرت یک واحد روی خونه اونا با خرج خودش اضافه کرده؟؟

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
کاش بلدبودم اما درجواب دادن لالم بلدنیستم جواب کسی روبدم بی زبون هم نیستما اما باکسی دهن ب دهن ن ...

جواب بده تمرین کن کم کم راه میافتی ،متاسفانه این کار ریشه در دوران کودکی داره از بچگی یاد نگرفتی از حقت دفاع کنی مثل من یادگرفتی بدون اینکه طرف عذرخواهی کنه ببخشیش سختیش دفعه اوله

یعنی زمین به اسم پدرشوهر بوده و شوهرت یک واحد روی خونه اونا با خرج خودش اضافه کرده؟؟

نه

شوهرم مجردک بوده برای پدرش کارمیکرده وپدرشم جای حقوق گفته بهت یکی ازخونه هامومیدم

ب قولش عمل کردوخونه روبهمون دادولی خب هنوز ب ناممون نزده

مغازه هم مال پدرشه وقراره کم کم ازش بخریمش

ببین عزیزم من جواب دادم ولی آبرومو بردن اگه درخواستمو قبول کنی میگم برات

چشم بفرست تا قبول کنم

من اصلا به کسی توصیه نمیکنم جواب دادن رو واقعا بعضی ها عقده ای هستن

اما بعضی ها اگه جلوشون کوتاه بیای دیگه آدم حسابت نمیکنن و کارت تمومه