2777
2789
عنوان

سلام برابراهیم

626 بازدید | 36 پست

سلام داداش ابراهیم دلم خیلی گرفته نخواه خواهر روسیاهت انقدر غم رو دلش باشه داداشم برادر باغیرتم هرچی از تو خوندم فقط مردونگی وبخشش وبزرگی بوده تا جاییکه مثل مادرت حضرت زهرا سلام الله لباس تنت هم بخشیدی داداش جون مادرت قسمت میدم دلمو دریاب پیش خدا ابرو داری شفاعتم کن

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی کیه من اصلا نمیشناسمش. چرا بهش متوسل شدی؟

یکی از شهدای جنگ تحمیلی هستند که ارادت خاصی به حضرت فاطمه سلام الله علیه داشتند ایشون سرانجام مفقود الاجسد میشن کتاب سلام برابراهیم رو بخونید اگه دوست داشتید راجع به ایشونه

من واسه خیلی از حاجتام صلوات هدیه به معصومین علیهم السلام میکنم از طرف شهدا بارها با شهدا درد دل کردم وقتی خیلی حالم بده میرم مزارشهدا اروم میشم بارها باشفاعت شهدا حاجت گرفتم این شهید بزرگوار رو خیلی دوست دارم تصویرش توی کتابخونه م هست داداش صداش میزنم