2777
2789
عنوان

سلام برابراهیم

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 36 پست
https://www.ninisite.com/discussion/topic/6613567/تورم-کلیه-کسی-تجربه-داشته?postId=214894265

عذر خواهی میکنم شرمنده من الان توی تایپیک تون فهمیدم آقا هستید سپاسگزارم برادر بزرگوار انشاءالله مورد عنایت مولایمان مهدی موعود عج الله باشید 

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
عذر خواهی میکنم شرمنده من الان توی تایپیک تون فهمیدم آقا هستید سپاسگزارم برادر بزرگوار انشاءالله مور ...

منم شرمنده م که نمیتونم عیان بیان کنم

چون بعضی ها فکر بدی می‌کنند و برخورد بدی هم به دنبالش که من پسرم 

شما منو ببخشید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شرمنده م که نمیتونم عیان بیان کنم چون بعضی ها فکر بدی می‌کنند و برخورد بدی هم به دنبالش که من پ ...

اختیار دارید برادر بزرگوار دشمنتون شرمنده باشه سپاس از مطالب مفید تون انشاءالله سربلند وموفق باشید

اختیار دارید برادر بزرگوار دشمنتون شرمنده باشه سپاس از مطالب مفید تون انشاءالله سربلند وموفق باشید

بسم الله الرحمن الرحیم

نیازی به عضو شدن توی گروه یا کانال نیست
میتونید این 4 صوت و 2 فیلم رو ذخیره کنید و بدون عضویت نگاه کنید.

این 6 مورد در رو من معجزه میبینم از زبان حاج آقا پناهیان

و کلیپ دوم {محبت خداوند} شاید بهترین کلیپ زندگیم باشه که دیدم

@NA_omidi6
ایدی گروه در تلگرام
و ایدی کانال در اپلیکیشن ایتا

یقین دارم قبل و بعد گوش کردن این مطالب دیدتون به زندگی و خدا عوض خواهد شد

بسم الله الرحمن الرحیم نیازی به عضو شدن توی گروه یا کانال نیست میتونید این 4 صوت و 2 فیلم رو ذخیر ...

سلام برادر بزرگوار عیدتون مبارک روز ولادت مولای متقیان علی علیه السلام  وروز پدر خدمت شما تبریک عرض میکنم سپاس  از مطالب مفیدتون

سلام برادر بزرگوار عیدتون مبارک روز ولادت مولای متقیان علی علیه السلام  وروز پدر خدمت شما تبریک ...

سلام عید شما هم مبارک باشه 

لطفا اون مواردی که توی گروه فرستادم رو ذخیره کنید و استفاده کنید 

خیلی دیدگاه به زندگی رو عوض میکنه 

سلام عید شما هم مبارک باشه  لطفا اون مواردی که توی گروه فرستادم رو ذخیره کنید و استفاده کنید&n ...

سپاسگزارم  حتما الان میرم تلگرام عضو کانال میشم خدا خیرتون بده