2777
2789
عنوان

دلم برا اونموقع هایی که...

415 بازدید | 12 پست

دلم برای اونموقع هایی که از مدرسه برمیگشتم...

شلوارمو مینداختم رو تخت لباسمم رو زمین و خودمو مینداختم رو تختم تنگ شده

برا اونموقع هایی که تازه گوشی خریده بودم و با دوستام تا صبح چت میکردم

اونموقع دغدغه های زیادی داشتم که هنوزم باهامه

ولی حداقل به اینده امید داشتم

حداقل چندتا دوست داشتم،افسردگی نگرفته بودم،تازه زندگی روی بدشو بهم نشون نداده بود

خدایا،چی میشه برگردم اون دوران و بزرگ نشم؟

صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم  ‌‌انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی  

دقیقا حرف دل منو زدی ،این روزا خیلی دلم هوای گذشته رو کرده😔 بیخیال و فارغ از هر دغدغه ایی ولی الان کل وجودمون شده استرس ، ترس و نگرانی...

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا حرف دل منو زدی ،این روزا خیلی دلم هوای گذشته رو کرده😔 بیخیال و فارغ از هر دغدغه ایی ولی الان ...

من اونموقع کمی از الانم نداشتم..

ولی حداقل مثبت نگاه میکردم

میگفتم طوری نیست حل میشه،هیچی بی حکمت نیست خدا خودش میدونه چیکار کنه

ولی الان دیگه امیدی ندارم،انگار خدا منو نمیبینه

صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم  ‌‌انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی  
من اونموقع کمی از الانم نداشتم.. ولی حداقل مثبت نگاه میکردم میگفتم طوری نیست حل میشه،هیچی بی حکمت ...

حق داری عزیزم..با خیلیا که حرف میزنم همشون انگار بیقرارن ،یا میگن انگاری یه چیزیو تو زندگی گم کردیم که هیچوقت پیدا نمیشه..منم ناامید میشم اما پایدار نیست و خیلی زود به خودش پناه میبرم ..جز خدا کیو داریم مگه😞

منم همیشه میگم اگه میدونستم ایندم تنهاییی باشه کاش هیچ وقت بزرگ نشده بودم هیچ وقت😔

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
منم همیشه میگم اگه میدونستم ایندم تنهاییی باشه کاش هیچ وقت بزرگ نشده بودم هیچ وقت😔

اره من هرروز دارم این جمله رو با خودم تکرار میکنم: بزرگ شدن آرزویی بود که هرگز به امتحانش نمی ارزید😞 

نمیدونم چرا انقد برای بزرگ شدن عجله داشتیم..