2777
2789
عنوان

خاک توسرم عجب گندی زدم+عکس چت با رل

| مشاهده متن کامل بحث + 7686 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخلاقت از منظر اینکه زود حرفت تند میشه، بسیار بده.

من برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا من گرفتارِ دوست داشتنِ کسانی هستم که مرا دوست دارند.

دست ب کات کردنت خوبه ها😂😂😂😂

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
بیشتر ریدم ب خودم هنوز جواب نداده😑

😂😂😂اشکال نداره

ولی مواظب باش واست شر نشه باهاش میری میای

من نمیدونم چه پزی داره نسخیتون،اگه شیکه ماهم بشیم با جماعت هپلی جور😉کارمندین شما،چندین شما!؟واس یه ذره احترام سمین شما،اب قندین شما،مردین شما!؟
چه قدر قربون صدقه هم می‌رید من اصلا نمیتونم اینجوری حرف بزنم ببخشید ولی یه طوری هست  خیلی بچگو ...

پسره خیلی قشنگ و محترم حرف زد که

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...

پسره چ مهربونه، انشالله آدم خوبی باشه 

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
من باااااازم کامنتاتو با لحن پروفایلت میخونم😂😂😂😂😂😂

😂😂 

آقااا من جدیم

الان تو دوران دوستی اینقدر قربون صدقش میرن چندسال بگذره میگه برو بابا دیوونه

یکی از نزدیکان من دقیقا همینجوری بود از یه حرف ساده داستان می‌ساخت شوهرش بعد 20 سال گذاشت رفت میگه دیگه پامو تو اون خونه نمیذارم

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
اخلاقت از منظر اینکه زود حرفت تند میشه، بسیار بده.

میدونم همیشه بهم میگه اخلاقات تنده مامانم میگه زبونت تنده ولی دست خودم نیس اصلا واقعا

دارم میرم پیش دکتر یکم حالا بهتر شدم قبلا خون را مینداختم😣