بچه ها من به نامزدم گفتم من مهریه بالا میخوام ولی نامزدم میگه حق تنصیف میگیریم یعنی هرچی اموال داریم بین منو نامزدم نصف میشه ( پدر و مادرش خیلی خونه و زمین دارن )
یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
درست اما میتونه هر دفعه که مهریه خواس فقد 14 تا شو بگیره و هی همینطوری همرو میگیره
ارزش هیچی به اندازه ملک نیست
درسته مهریه میگن مهریه پشتوانه دختره املاک زندگی نیست چندسال پیشایکی ازاشناهامون مهریه اش زیادبودطلاق گرفت دیگه جوری سکه و....ازپسره گرفت پسره بعدازاون که طلاق داده بود ازدواج کرده بود اینقدرسکه داد دیگه حتی نون شبم نداشتن بخورن یادمه یبارپسره وزنش اشنامون ونفرین کردن گفتن داری ظلم میکنی و...انشالله همین نونی که نداریم بخوریم وتوام نتونی بخوری بااین که حقش بودولی ازبس پول داده بود به دختره دیگه نداشت تا همین پارسال قانون جدیداومد دیگه نه مینداختنش زندان ن چیزی توافق کرددختره که دیگه ازش پول نگیره واین که چندوقت بعدش دختره تصادف کردن هرچی پول داشتن خرج بیماریشون کردن که دیگه دختره حتی نون خوردنم نداشت خالی خالی شد