2777
2789
عنوان

مشاوره پوست و مو رایگان

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 39 پست
سلام  برای لاغر کردن صورت هم میدونین چه چیزی خوبه؟

عزیزم واسه لاغر کردن صورت اول باید وزنت رو پایین بیاری ،ورزش کنی ،ماساژ های ومخصوص صورت که از نت میتونی بگیرید.آب زیاد بخورید ،خواب کافی 

استرس داری؟ مشکل هورمونی؟آیا پوستت چربه؟تا حالا پزشک طب سنتی رفتی؟ مزاحت گرمه یا سرد؟

استرس دارم پوستم چربه مزاجمم بلغمی

همین الان یه لبخند خوشگل بزن و انرژی مثبتشو برام بفرس☺️🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس دارم پوستم چربه مزاجمم بلغمی

پس الان علت جوش هات مشخص شد ،دکتر طب سنتی برید تا مزاجتون رو اصلاح کنن و صابون گیاهی استفاده کنید تا چربی پوستتون کنترل بشه من خودم از صابون اسطوخودوس هلث استفاده میکنم فوق العاده هست

عزیزم واسه لاغر کردن صورت اول باید وزنت رو پایین بیاری ،ورزش کنی ،ماساژ های ومخصوص صورت که از نت میت ...

قد: 168

وزن: 60

اره دارم رژیم میگیرم، میتونین بگین چه نوع ماساژی و چه کرمی یا روغنی براش خوبه، یه ماسک هم بگین درست کنم

عکس بدین یا یه سایت که به نظرتون واقعیه و موثره معرفی کنین

𝑇ℎ𝑒 𝑟𝑎𝑖𝑛 𝑡ℎ𝑎𝑡 𝑓𝑒𝑙𝑙 𝐺𝑟𝑒𝑒𝑑𝑖𝑙𝑦 𝐵𝑟𝑜𝑘
پس الان علت جوش هات مشخص شد ،دکتر طب سنتی برید تا مزاجتون رو اصلاح کنن و صابون گیاهی استفاده کنید تا ...

مرسی عزیزدلم

همین الان یه لبخند خوشگل بزن و انرژی مثبتشو برام بفرس☺️🌻