سلام دوستای گلم من تکنسین کاشت مو و مشاور پوست و مو هستم ،چند روز هست سر کار نمیرم بیکارم اگه کسی دوست داشت بیاد بهش مشاوره بدم هم پوستشو بشناسه هم جنس موهاش رو و هم طریقه مراقبت ازشون.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببخشید فقط یه سوال داشتم ، من جای جوش دارم ، یسری لک های قهوه ایه ممکن هست خوب بشه؟ و دوست دارم پوست ...
صد در صد ،من بیشتر ویس میدم بخاطر شغلم عصب دستم مشکل پیدا کرده نوشتن برام سخته ۰۹۳۳۶۱۲۷۳۷۵بیاین واتساپ تا هم رژیم غذایی بهتون بدم و هم واسه بد خوابیتون کمکتون کنم و هم جای لک صورتتون
توی تبریز یه کلینیک هست به اسم کلینیک الماس اسم تکنسین هاشو نمیدونم میگن روش ترکیه تراکمش بی ...
چرا شیراز انجام نمیدین کیفیت فوق العاده هزینه هم نصف میشه و کار با ضمانت انجام میدن و با یک سال مشاوره رایگان هست ،من خودم بیشتر کیس هام از اصفهان و تهران و جنوب کشور هست