2777
2789
من اوایل سه ماه بودم که متوجه شدم باردارم دومین سونو غربالگریم بود  و دو هفته بعدشم رفتم که ا ...

خداحفظش کنه،کوچولوتو

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
عزیزم غربالگری هرچی بگه همونه  مبارکت باشه😍😍😍😍😍پسر کوچولوت

جدی 

نمیدونم ان شاالله که همینطوره😍😍😍😍 آخه یه دختر دارم دوس دارم دومیم پسر باشه یه پسر سالم و صالح

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی  نمیدونم ان شاالله که همینطوره😍😍😍😍 آخه یه دختر دارم دوس دارم دومیم پسر باشه یه پسر سال ...

انشالله که پسر باشه سالم و صالح 

خدا حفظ کنه بچه هاتونو😍🙏🏻

جدی  نمیدونم ان شاالله که همینطوره😍😍😍😍 آخه یه دختر دارم دوس دارم دومیم پسر باشه یه پسر سال ...

اگه سونو بگه دختره،احتمال اینکه پسر بشه هم هست.

ولی اگه بگه پسره،دیگه همون پسر میشه.

انشالا که سالم و صالح باشه.

برا منم دعا کن این حسو تجربه کنم،منم یه دختر دارم دوس دارم تو دلیم یه پسر سالم و صالح باشه.

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
انشالله که پسر باشه سالم و صالح  خدا حفظ کنه بچه هاتونو😍🙏🏻

فدات مهربون همچنین🥰😍

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕