2777
2789

سلام به همگی. هفته 35 هستم و دخترم هنوز بریچه بنظرتون سفالیک میشه؟ یه سری ورزش از دکترم و نت گرفتم دارم انجام میدم اما بچم زیاد تکون نمیخوره😞 نگرانم نمیدونم چیکار کنم... 

پسرم 32 هفته سفالیک و طبیعی به دنیا اومد. دکترم گفت تا 15 مهر صبر میکنیم اگر نچرخید وقت سز بهت میدم... راهی دارید ممنون میشم بگید. در آخر محتاج دعای خیرتونم

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یخ رو امتحان کردین؟ 

اگه نه توی اینترنت بگردین چجوری با یخ میشه بچه رو چرخوند. 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
سزارین کن راحت ،می خوای چی کار سفالیک بشه ؟! دنبال دردسر می گردی؟؟

از سزارین میترسم با اینکه عذاب طبیعی رو کشیدم 😞💔

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

یخ رو امتحان کردین؟  اگه نه توی اینترنت بگردین چجوری با یخ میشه بچه رو چرخوند.

نه والا. الان سرچ میکنم ببینم ممنون

سلام گلم زایمان کردی به امید خدا؟

سلام خانومی بله شکر خدا 9 روزه که زایمان کردم. سزارین شدم چون بچم بریچ بود و دردم شروع شده بود. ان شاء الله شماهم بسلامتی زایمان کنی 

سلام خانومی بله شکر خدا 9 روزه که زایمان کردم. سزارین شدم چون بچم بریچ بود و دردم شروع شده بود. ان ش ...

عزیزم خیلی تبریک میگم خوش بحالت راحت شدی..انشاالله خوش قدم باشه زیر سایه پدر مادر بزرگ بشه

من موندم و دردام کمرم داره میشکنه تازه شدم ۳۵ هفته😓

پسرم بال و پَرَم👶همسرم تاجِ سَرَم👑
عزیزم خیلی تبریک میگم خوش بحالت راحت شدی..انشاالله خوش قدم باشه زیر سایه پدر مادر بزرگ بشه من موندم ...

ممنونم خانومی لطف داری ان شاء الله برای شما هم این چنین باشه❤️ چشم رو هم بزاری این سه چهار هفته هم میگذره. تا میتونی استراحت کن کارهای خونه رو انجام بده فریزر رو پر کن و وسایل خودت و نی نی رو آماده کن. برای منم دیر می‌گذشت اما دو سه هفته آخر مثل دو سه روز گذشت و آخرشم یکهو 37 هفته وقتی برای چکاپ رفتم بستری و طی دو سه ساعت دخترم به دنیا اومد 😀💞

ممنونم خانومی لطف داری ان شاء الله برای شما هم این چنین باشه❤️ چشم رو هم بزاری این سه چهار هفته هم م ...

چشم عزیزم ممنونم از راهنماییت😍

ای جونه دلم 😍😍😍خدا حفظش کنه

پسرم بال و پَرَم👶همسرم تاجِ سَرَم👑