2777
2789
عنوان

با همسرتون چجور آشنا شدید؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 62 پست
هنوز شوهرم نشده ولی تو کلاسای انلاین دانشگاه

نامزدین؟؟؟

ایول پس امیدی هس منم یکی رو اونجا پیدا کنم😎😍🥺😂

ما گذشتیم وگذشت آنچه تو با ما کردی🖤  توبمان و دگران وای به حال دگران🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا .منم همینطور ...گور ب گور شده اصن 🥺😂

پیداش میشه از گور بلند میشه به موقعش😂

درود به روح اعظم کائنات💖 چه زیبا گفت خیام:بد خواه کَسان هیچ به مقصد نرسد،یک بد نکند تا به خودش صد نرسد، من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من ، تو نیک نبینی و به من بد نرسد

با ماشین دوستم رفتم بیرون برای اولین بار حواسم نبود تصادف کردم🥴دست اون اقا ضربه دید و اینا بردمش بیمارستان خودمم پرستاری میخوندم همراه نداشت من موندم بعد از 7ماه با یکی از همکلاسی هام اشنا شدم و با همسرش دوست شدیم اکیپ بودیم پسر عمو دوستمم اومد تو اکیپ همون اقا بود که تصادف کرده بودیم

دیگه بعد از سه سال درخواست ازدواج داد و 1سالی هست ازدواج کردیم 

حالا دنیا اینجوریه برام ،اینجوری که تو هم باید تموم بشی از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم اگر  قراره دوست نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا من پرنده میشم،تو شاه ماهی من تموم میشم تو شروع خوشبحال دنیا که تو رو داره طفلک من،که ندارمت
اخلاقش عنه،،،،، بعضی وقتا خوبه ها ولی گیر میده برا بیرون رفتن و لباس و آرایش و... 

واااایییییی خدا صبرت بده پس

ما گذشتیم وگذشت آنچه تو با ما کردی🖤  توبمان و دگران وای به حال دگران🖤