2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی برای زندگی بری کیش خیلی زود با همه چی آشنا میشی!! مواد غذایی هم قیمت یا زیر قیمت تهران و بهترین میوه و سبزی و .... این چیزا شاید چند روز تو سال با کیفیت نباشه بخاطر طوفانی بودن دریا اگه نه نود درصد همه چی اوکی یه! اممممما من به شخصه اصلا زندگی توی جزیره رو بهت توصیه نمی کنم کیش صرفا برای سفر و استراحت چند روزه خوبه ، زندگی توی جزیره مثل اسارت میمونه و توی غربت و کار و کار و کار خلاصه میشه
منم به رفتن فکر می کردم.دوستم چند سالی اونجا دانشجو بود.گفت کیش مثل یه شکلات کرم خورده با کادو پیچ فوق العاده هست.اول کمبود آب و قطع شدنش.دوم نبودن گاز لوله کشی و استفاده از کپسول.سوم حشره ها و مشکلات سم پاشی مرتب دیگه گفت فقط چند ماه اول برات جذاب هست که بری و مرکز خریدارو بگردی و تفریخاتشو انجام بدی.بعدش خیلی برات روتین میشه و تنهایی بهت فشار میاره سر اون موضوع حشرات من که به کل پشیمون شدم
درنیابد حال پخته هیچ خام پس سخن کوتاه باید , والسلام!