2777
2789

سلام دوستان.پسرم پیش دبستانیه تو مدرسه ای ثبت نام کردیم پسر عمش هم ثبت نام کرده هر دو پیش هستن .پسرم روحیش حساسه  از بس خانواده شوهرم این دو تا رو مقایسه کردن حالا خواهرشوهرم پسرشو تو کلاسی ثبت کرده ک پسر منم هس. میگه رقابت ایجاد میشه ب نفعشونه. بنطرتون چ کنم برم مدرسشون بگم کلاسش عوض کنن؟نظرتان چیه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم اگه میتونی کلاسشو عوض کن 

من با دختر خالم از اول دبستان تا آخر دبیرستان تویه کلاس بودیم بد نبود اما خوبم نبود 

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد....خدایا شکرت

عوض کن کلاسش رو، رودربایسی هم نکن بگو بهشون ترجیح میدم با همکلاسی های دیگش رقابت سالم داشته باشه،اینجوری به خاطر فامیل بودن رقابت سالمی نخواهد بود

اگر تو یک کلاس باشند باتوجه به توضیح که خودتون دادید هم شما و هم پسرتون اذیت خواهید شد

۲۰۰درصد عوض میکنم

وقتی بچه ام حساسه بیشتر روحیه اش خراب میشه 

و صددرصد خواهرشوهرت این حرف زده بچه اون آسیب نمیبینه چون پسر شما حساسه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

واین که هر بچه ای نقات ضعف و قوت خودشو داره مثل ما بزرگترها این که بچه ای تو یه زمینه موفقه دلیل نمیشه که مقایسش کنیم با بچه ای که ضعیف تره  هر بچه ای استعداد خاص خودشو داره واین طور مقایسه کردن اصلا درست نیست