سلام دوستان دو سال پیش به یه نفر پول دادیم قرار بود دو ماهه پس بده هنوز نمیده با اینکه خیلی
پولداره. بعدش فقط میتونم با رسید بانکی ازش شکایت کنم چون مدرک دیگه ای هم ندارم چه تا شاهد هم دارم .چون طرف آشنا بود خیلی خیلی دیگ نشد ازش چک بگیریم یا سفته
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه بعد ادعا نکنه پول رو نقد دادم بهش یا در ازای پولی که ریختی چیزی بهت داده، شاید بتونی منم 8 س ...
اره خیلی بده خیلی سخته تمام پس اندازمون سرمایه مون بود خدا خیرش نده با ترفندی از شوهرم گرفت حالا فامیل نزدیک منو شوهرم هست .اینقدر پول داره ک نگو ب ما میرسه میگه ندارم
بدون تعارف و رودربایستی بهش بگو لازم دارم، اگه گفت ندارم بگو چک بده که خرج کنم چون نیاز دارم اگه جد ...
همش بهش میگیم این ماه اون ماه میکنه در صورتی ک آدم میشنوه اینقدر پول خرج یه چیزی دیگ کرده شوهرم هم نمیزاره بهش پیام بدم میخام بهش بگم پولی ک گرفتی اگ پس نمیدی پول دولو دکتر خودت و بچه هات بشه میخام نفرینش کنم توی پیام