2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام ايشش جان ممنونم كه جواب دادي بطن يك طرفه١٠/٥يك ماهم هست كه فعلا همون عدده  😞😞گله شما الان چند وقتشه حركاتش همه نرماله به موقع گردن گرفت نشست تو رو خدا از وضعيته بچه بگو من الان سي و سه هستم هفته بيست و هشت فهميدم  دارم دق ميكنم 😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

سلام عزیزم، پسر من اینطور بود، هفته 32 فهمیدم اتساع بطن، بعلت عدم تشکیل کولپوس کالازوم، سرش هم آب آورده بود  زایمان زودرس کردم الان بچه دوماهشه، کاملا سالمه فعلا، البته هنوز گردن نگرفته اما گردنش تا حدی نگه میداره و شل و ول نیست ، باید ببینی علت اتساع بطن چی هست؟اگر سندرم ژنتیکی نباشه یا بیماری متابولیک، مغز میتونه برگرده به حالت عادی، سر پسر من 18میل آب داشت که بعد تولد آب خود به خود جمع شد و مغز شروع به رشد کرد، اگه مشکل بچه ات حاد نباشه درست میشه نگران نباش، منم این روزا رو کشیدم درکت میکنم 

سلام ايشش جان ممنونم كه جواب دادي بطن يك طرفه١٠/٥يك ماهم هست كه فعلا همون عدده  😞😞گله شما الا ...

عزیزم بطن پسر من از شما بیشتر بود ۱۲/۹ بود

تو سونوهای اخرم دکتر میگفت سرش بزرگه

مردم و زنده شدم تا بدنیا اومد

وقتی زدنیا اومددور سرش از نرمال هم‌کوچیکتر بود۳۳ بود نمیدونم چرا دکترا الکی ادمو میترسونن

واسه بطن هم نگران نباش تا ۱۵ طبیعیه اگه تا اخر ثابت بمونه و زیاد نشه مشکلی نیست 

زیاد ک‌میگم یعنی خیلی خیلی بیشتر

من تا هفته ۳۵ دوتا بطنا ۱۱ و ۱۲ بودن

اللن پسرم ۲ ماه و نیمه فعلا ک چیزی ندیدم سالمه

حرکاتشم طبیعیه مثل همه بچهاست

عزیزم بطن پسر من از شما بیشتر بود ۱۲/۹ بود تو سونوهای اخرم دکتر میگفت سرش بزرگه مردم و زنده شدم تا ...

سلام عزیزم

دیگه تو سایت نیستین؟

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
سلام عزیزم، پسر من اینطور بود، هفته 32 فهمیدم اتساع بطن، بعلت عدم تشکیل کولپوس کالازوم، سرش هم آب آو ...

سلام عزيزم خوبي دقيقا دختر منم مشكلات دختر شما رو داره ميشه درخواست دوستيمو قبول بكني