2777
2789
عنوان

مامانا حالم بده 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 38 پست
آره واقعا 

دروغه بابا معلوم نیست هدفش چیه

یهو دیدی دستش از همه جا کوتاه شد اومد گفت این کاربری مال دونفره بخاطر همون اون تازه بارداره من ۹ ماهه باردار بودم

کاربری سابقم اسمش"همونی که همش میترکه"بود😑😑😑دوتا کاربر داشتن به هم فحش های خیییییییلی بد میدادن و دعوا میکردن من نی نی یار شبو تگ کردم اومد خودمو لغو کاربری کرد😒😒😒😒پروفایلمم عکس یه مادر و دختر خوشگل بود دیگ اینسری عکس خودمو گذاشتم ک کسی اسکی نره😖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دروغه بابا معلوم نیست هدفش چیه یهو دیدی دستش از همه جا کوتاه شد اومد گفت این کاربری مال دونفره بخاط ...

آخه مشخص هست که تازه باردار شده 9 ماه نگذشته ازش

برای شادی روح مادر نازنینم یه صلوات بفرستین😘😘

چرا اینقد زود قضاوت میکنید مگه من همون روز که فهمیدم باید میومدم بهتون میگفتم اون روزم که گفتم رفتم سونو جو گرفتتم وگرنه خیلی وقت بود اصن نمیشه که تو نی نی سایت حرف زد 

اسکول کردن ملتو انگار ما حالیمون نیست اینجا ۹۰ درصد مادرن یعنی باردار شدن زایمان کردن این دروغارو کی ...

واقعا متاسفم براش

نه تنها بخاطر دروغ

بخاطر اعتمادی که آسیب میبینه و سواستفاده ای که از دلسوزی بقیه کاربرا میشه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
خدابهت صبربده دوستم و یکی از اقوام هم همینطور شدن 😢

وا بچه ها راس میگن چه زشته کارت تاپیکت همخونی نداره باقبلیا

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار