تاپیک های قبلیمو نگاه کنید تاپیک نی نی تو راهیم با خوشحالی و ذوق اسم گذاشتم واسش ده روز دیگه به دنیا میومد با شوهرم رفتیم سیسمونی خریدیم امروز رفتم سونوگرافی دیدم نی نیم سقط شده 😭😭😭
یهو دیدی دستش از همه جا کوتاه شد اومد گفت این کاربری مال دونفره بخاطر همون اون تازه بارداره من ۹ ماهه باردار بودم
کاربری سابقم اسمش"همونی که همش میترکه"بود😑😑😑دوتا کاربر داشتن به هم فحش های خیییییییلی بد میدادن و دعوا میکردن من نی نی یار شبو تگ کردم اومد خودمو لغو کاربری کرد😒😒😒😒پروفایلمم عکس یه مادر و دختر خوشگل بود دیگ اینسری عکس خودمو گذاشتم ک کسی اسکی نره😖
چرا اینقد زود قضاوت میکنید مگه من همون روز که فهمیدم باید میومدم بهتون میگفتم اون روزم که گفتم رفتم سونو جو گرفتتم وگرنه خیلی وقت بود اصن نمیشه که تو نی نی سایت حرف زد
اسکول کردن ملتو انگار ما حالیمون نیست اینجا ۹۰ درصد مادرن یعنی باردار شدن زایمان کردن این دروغارو کی ...
واقعا متاسفم براش
نه تنها بخاطر دروغ
بخاطر اعتمادی که آسیب میبینه و سواستفاده ای که از دلسوزی بقیه کاربرا میشه
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️