2777
2789
عنوان

مامانا حالم بده 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو چند روز پیش تازه فهمیدی بارداری چطور الان ۱۰ روز مونده به زایمان سقط شد؟

چند روز پیش نفهمیدم خیلی وقت بود نزدیکا زایمانم بود عزیزم چند روز پیش تاپیک زدم وگرنه هشت نه ماهه بودم 😭

بعضیا حتی دروغ گفتنم بلد نیستن!!!!

کاربری سابقم اسمش"همونی که همش میترکه"بود😑😑😑دوتا کاربر داشتن به هم فحش های خیییییییلی بد میدادن و دعوا میکردن من نی نی یار شبو تگ کردم اومد خودمو لغو کاربری کرد😒😒😒😒پروفایلمم عکس یه مادر و دختر خوشگل بود دیگ اینسری عکس خودمو گذاشتم ک کسی اسکی نره😖
تا صبح تکون میخورد الان رفتم سونو دیده سقط شده 😭

خودت باشی باور میکنی؟ 

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

والا تاپیکات که نشون میده تازه بارداری 

بعدم مگه میشه

کسی که ده روز دیگه زایمانش باشه مدام چک میشه من هر هفته ان اس تی میدادم هر لحظه حرکاتش رو چک میکردم

دیروزم یه کاربر دقیقا همین حرکت رو زد تا ازش دوتا سوال پرسیدن قفل کرد

بخدا زشته به احساسات مردم بازی کردن

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
مه خب شایدم من تازه اومدم سایت نمیدونم آخه تو ۲۵ همین همین ماه تاپیک داره تازه رفتم سونو فهمیدم حامل ...

من هنگ کردم  وگرنه نگفتم شما دروغ میگی گلم

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
چند روز پیش نفهمیدم خیلی وقت بود نزدیکا زایمانم بود عزیزم چند روز پیش تاپیک زدم وگرنه هشت نه ماهه بو ...

شما ک تاپیک قبلت گفتی صبحش رفتی سونو و حامله ای و متعجب!!!چجوری شد ۹ ماه

کاربری سابقم اسمش"همونی که همش میترکه"بود😑😑😑دوتا کاربر داشتن به هم فحش های خیییییییلی بد میدادن و دعوا میکردن من نی نی یار شبو تگ کردم اومد خودمو لغو کاربری کرد😒😒😒😒پروفایلمم عکس یه مادر و دختر خوشگل بود دیگ اینسری عکس خودمو گذاشتم ک کسی اسکی نره😖
والا تاپیکات که نشون میده تازه بارداری  بعدم مگه میشه کسی که ده روز دیگه زایمانش باشه مدام ...

اسکول کردن ملتو انگار ما حالیمون نیست اینجا ۹۰ درصد مادرن یعنی باردار شدن زایمان کردن این دروغارو کی باور میکنه آخه