2777
2789
عنوان

خانوم های گل امروز برنامتون چیه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 26 پست

الان منتظرم شوهرم بیاد برم یه جایی کار دارم 

ظهرم احتمالا مادرشوهرم غذا میاره واسمون 

بعد ساعت ۳ برم سونو 😍

ساعت ۵ هم وقت دکتر دارم باید جواب سونو رو ببرم 

تو نیاز من بودی :|🖤✨

باید ظرف بشورم مرغ پاک کنم ناهار بزارم ،خسته و کوفته ام تازه از خونه تکونی تموم شدم ولی هنو فرشام نیستن دادم قالیشویی پتو اینا پهن کردم وسط پذیرایی خودمم ولو شدم روش

کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیاین یه کاری کنیم خانما هر روز یه وقتی رو هر چندکم برای کار های مورد علاقمون بزاریم شیرینی بپزیم یا خیاطی کنیم یا کتاب مورد علاقه مون رو بخونیم با همسرمونشطرنج یا منچ یا یه قول دوقول بازی کنیم ما که یه قول دوقول بازی میکنیم با داداشم و بابامم بازی میکنم واقعا من و به بچگی میبره 

اینجوری زندگی مون لذت بخش میشه 

شماتجربشوداشتید‌؟ چقدادامه داشت‌؟ برای من فقط دیشب لکه دیدم

اره داشتم همین الانشم حامله  هستم با لکه بینی 

احتمال داره برای تو خون لانه گزینی باشه 

اگه چند روز عقب انداحتی بی بی زدی بزن حتما

ماشالا همه درس خونن//من سر کارم هم شیفت صبح هم بعداز ظهر هر رووووز  

یک زمان غافل شدم صد سال راهم دورشد**آنقدر بیراهه رفتم تا دوچشمم کور شد(الهی مرا از رحمت خود ناامید مکن-خدایا در اوج نا امیدی و بی پناهی پناهم باش)هر وقت اومدیم برا خودمون یه هدف تشکیل دادیم خوردیم به سنگ و افتادیم زمین ...انگار یا هدف به ما نیومده یا ما به هدف نمیایم...زندگی را بی هدف دوس دارم...خدایا دمت گرم خودت منو به سمت یه هدفی پیش ببر منم راضی ام به رضای تو