2777
2789
عنوان

خانوم های گل امروز برنامتون چیه ؟

167 بازدید | 26 پست

سلام بر همه 

برنامتون امروز چیه 

ناهار چی میخواین درست کنید 

چه کار هایی میخواین انجام بدید 

من که به شخصه امروز قورمه سبزی قراره درست کنم 

خواندن کتاب بیوشیمی دارم 

وقت گذاشتن داخل نی نی سایت 

و کار های خونه

اندکی خیاطی

و عصر هم نامزدم قراره بیاد بریم خونه شون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام برم کلاس غذا هم خورشت سیبزمینی

تو خیابونا بودم. با بی پولا بودم. با خوبا بودم. با اونا که خودشونو با کارد میخارونن تو جوبا بودم،با اونا بودم اما،، من ع اونا نبودم (من ع اونا نبودم)   

الکی الکی ازساعت۸صبح بیدارشدم الان بیکارروتخت خوابیدم کارخاصی ندارم چون همسروپسرم نیستن ناهارم نمیپزم خودم ظهر تخم مرغ میخورم ساعت۶عصرم جلسه اولیا توی مدرسه پسرم گذاشتن بایدبرم

خدایا شکرت شکرت شکرت

من غذا میخوام حاضری بزارم کوکو سبزی به خاطر اینکه شب میخوایم چلو کباب بخوریم از بیرون بگیریم مهمون داریم مادرم و خواهرم هستندجارو بکشم لباس بریزم تو لباسشویی یه وقتی هم گذاشتم ورزش و کتاب بخونم همین کار دیگه ای ندارم 

درس درس درس درس درس درس درس 😅حالا بین اینا یه حمومم باید برم 

اخرش چی میشه رفیق؟🥀                                                      منم میتونم برسم به آرزوهام 🙃🙂                                         💜kpop changes my life💜kpoper💜                                                                                                                                                                        
چ برنامه ی خفنی چیدی😎 نی نی سایتم جز روتین زندگیته😁

اون برای بعضی روزاست مثل امروز که شیفت نیستم وگرنه الان نزدیک فکر کنم یه دو سه روزی هست نیومدم تو نی نی سایت کلی آره تا جایی که بتونم تو برنامم قرارش میدم

روتخت خوابیدم دلم یهوتیرمیکشه چون موعدپریودمه امانشدم فقط لکه دیدم ای خدااخه چیکارکنم 

منم دیروزشدم ولی چون بعدش چای زنجبیل خوردن اونقدر درد ندارم 

ولی امان از روزی که عقب بیوفته با مسکنم به زور خودمو نگه میدارم