الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه زمان کوروش کبیر بودم هیچ جوره نمیخواستم از کشورم برم....
اون زمان عالی بود😍
ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
من ایرانم رو دوست دارم ولی شرایط ایرانم رو ابدا نه... دور شدن از خانواده برای زندگی به ...
اگر میگه مث مرده هان اون بعضیا چرا برنمیگردن ایران انقدر عاشق وطنن؟من دوس دارم پیش خانوادم باشم تو کشور خودم زندگی کنم ولی دوس هم دارم برم ی کشور دیگه درس بخونم تجربه جدید کسب کنم از زندگی تو اون کشور ولی تا ابد زندگی نکنم باز برگردم ایران
ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
ایکاش راهی برای درست شدن بود سالها پیش قراربود برم نشد ... نرفتم ... بدشانسی بود سرنوشت بود خودمم نمیدونم وضع مالی خوبه مشکل خاصی ندارم نزدیک خونوادم و بخصوص مادرمم که خیلی بهم وابسته س ولی بشدت نگران بچه هام که مسوولشونم و متاسفانه هیچ آینده ای ندارن میتونی برو تا سن بالا نرفته میشه دل کند بهتره ازایران دل بکنی که به خوب شدن هیچ امیدی نیست ....متاسفانه